הייתי בשניהםמה עם טלזטון וביכורים?
תשתפו...
1. מספר נשים בחדר, תלוי בתשלום.כמה נשים בחדר? אפשר פרטי עם הבעל?
והחדר אוכל פתוח שם או שמקבלים לחדר? יש שפע?
לא זכור לי סדנאות או משהו@אנונימי אנונימי
בביכורים היה סדנאות או משהו תעסוקה?
כמה נשים בחדר? אפשר פרטי עם הבעל?
יש אפשרות להיות עם הבעל בתוספת תשלום.עד שתיים בחדר ניראה לי.לא זכור לי סדנאות.יש ממש שפע באוכל.אוכל על רמה.מוגש נקי ואסתטי.ניראה לי שאוכלים בחדר אוכל.בכל מיקרה תתקשרי לשמה הם ישמחו לענות לך על כל שאלה במיוחד שבקורונה לפעמים משתנה הנהלים-026715551@אנונימי אנונימי
בביכורים היה סדנאות או משהו תעסוקה?
כמה נשים בחדר? אפשר פרטי עם הבעל?
הייתי, היה מוששששלם,מה עם טלזטון וביכורים?
תשתפו...
סורי על הכפילות...זה בטעותלא זכור לי סדנאות או משהו
אפשר עד שתיים בחדר.יש אפשרות עם הבעל בתוספת תשלום.אוכלים בחדר.יש אוכל בשפע .אוכל על רמה.
תתקשרי לשמה אם יש לך שאלות ספצפיות-026715551
יש אפשרות להיות עם הבעל בתוספת תשלום.עד שתיים בחדר ניראה לי.לא זכור לי סדנאות.יש ממש שפע באוכל.אוכל על רמה.מוגש נקי ואסתטי.ניראה לי שאוכלים בחדר אוכל.בכל מיקרה תתקשרי לשמה הם ישמחו לענות לך על כל שאלה במיוחד שבקורונה לפעמים משתנה הנהלים-026715551
האמת לא ראיתי מבקריםדיברתי עם הדסה בייבי והם אמרו לי שהם לא נותנים למבקרים להגיע... (בגלל הקורונה)
זה כל קשוח שם? או שזה סתם היה נשמע?
בתכלס אפשר להביא מבקרים?
אשמח לשמוע ממי שהיתה שם לאחרונה ממש.
ילדתי בהר הצופיםלגבי הדסה -
יש פה מישהי שילדה בהר הצופים??
יש שם הרבה חרדיות?
מה לגבי כתבניות בשבת? במידה ויוצא שבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: