השיתוף הזה מתחיל לפני יותר משנה (תש״פ) -
הילה המהממת החליטה להמשיך עם השפה של המותג ולזנק הלאה בתדמית מותגית מושלמת
הערך העליון של המותג שלנו הוא מגניבות וכייף . זה הולך ביחד ~ פטיש ומסמר , מה יכול להיות יותר מזה?
את התהליך המקסים של בניית השפה שלנו שיתפתי בעבר פה
ומאז המותג הרבה יותר יציב - ברור - במילה אחת מאז ״בול עץ״ מ מ ו ת ג . כן, עם כל המשתמע מכך
לקוחות מדויקים יותר , הרגשת קשר למותג , להילה בעצמה הכל ברור יותר מיהי ומה המותג שלה וכמובן הבידול
אזזזז מתחילים לחגוג - קונפטי -
מה היה לנו הפעם?
נתחיל מהתחלה ----- מדבקות לערכות | קופסא | דפי הוראות מושקעים | קטלוג | הפיצוץ הסופי הוא אתר! |
נצלול ישר לעיצוב , כן? דיברתי מספיק....
*המדבקות:
ועל הערכות... (מה לעשות? ספקה המדבקה כמה דפיקות פטיש)
*ועברנו לקופסא
עיצוב הקופסא היה תהליך ארוך שעליו בנפרד אפשר לפתוח פוסט נפרד . תהליך של כמה שבועות (אולי חודשים? כבר לא זוכרת...)
רציתי לפרוץ את השפה העיצובית ולשדרג אותה אבל בכל זאת לא לזוז ממנה מסובך..
אחרי תהליך ארוך של סקיצות, סיעורי מוחות והתייעצות עם כמה נשים מהממות - היתה לנו קופסא
החלטתי ללכת על טיפוגרפיה מושכת (חלק מקונספט שלנו) אבל הפעם עם פאנץ׳ מקורי של שילוב יצירת המופת של הילה כחלק מהקופסא
לכל החגיגה הזו הצטרפו האייקונים שלנו - מגניב או לא?
אבל איך אומרים? תמונה אחת שווה אלף מילים , תודה ל @נירוש האלופה על התמונות - אוהבת ❤
*הבלגאן שלפני
והתוצאה המהממת! - שימו לב לפרטים הקטנים .
גם בקופסא שמתי דגש על האסטרטגיה של המותג - חפשו אותנו
כשאוהבים קשה לסנן.... עמכם הסליחה
נכון שזה מגרה? מפנק? מגניב וכייפי? - התגובות היו נלהבות!
*דף הוראות
עם כזאת קופסא גם ה׳בפנוכו׳ (מכירים את המילה הזו? או שזה הלחנה אישית?) חייב להיות בן של אבא שלו
אבל למרות שאני יודעת שאתם אוהבים תמונות ומוקאפים וכל הבלה בלה , אני פחות מחבבת את הזמן שזה לוקח לי - אז זה עדיף מכלום
טדדאם~~~
דו צדדי , מתקפל - מצליחים לדמיין?
ושוב האסטרטגיה מככבת - גם בפרטים הקטנים ובעיקר בהם
*שווה לקרוא*
*ואחרון חביב לפוסט הזה - הקטלוג
נשענו על העיצוב של הקופסא ומכאן הכל רץ , עם המוצרים המאלפים של הילה החיים יפים יותר
התבוננות מהנה
*הי רגע - האתר!
אז כן, את האתר אני מעדיפה לשמור לעצמי , פחות בקטע של שיתופים וכאלה...
( סתאאאם , אבל כל שיתוף כזה דורש ממני זמן רב אז נאלץ להתאפק קצת עד לחשיפה שלו פה . מבטיחה למהר , כמה ימים )
נ.ב - כשהילה הפתיעה אותי עם מארז ערכות מפנק לילדים הייתי חייבת לשתף אותה בחוויה שלהם
חשבתי לעצמי אולי גם אתם תרגיש אותה~~~
אהבתם? - מחכה לתגובות שלכם
ואולי הם יתנו לי מרץ לשתף בעוד כמה פרויקטים שעפים אצלי בסטודיו
יעל | סטודיו קונפטי | ConfettiStudio1 @ gmail .com |
הילה המהממת החליטה להמשיך עם השפה של המותג ולזנק הלאה בתדמית מותגית מושלמת
הערך העליון של המותג שלנו הוא מגניבות וכייף . זה הולך ביחד ~ פטיש ומסמר , מה יכול להיות יותר מזה?
את התהליך המקסים של בניית השפה שלנו שיתפתי בעבר פה
ומאז המותג הרבה יותר יציב - ברור - במילה אחת מאז ״בול עץ״ מ מ ו ת ג . כן, עם כל המשתמע מכך
לקוחות מדויקים יותר , הרגשת קשר למותג , להילה בעצמה הכל ברור יותר מיהי ומה המותג שלה וכמובן הבידול
אזזזז מתחילים לחגוג - קונפטי -
מה היה לנו הפעם?
נתחיל מהתחלה ----- מדבקות לערכות | קופסא | דפי הוראות מושקעים | קטלוג | הפיצוץ הסופי הוא אתר! |
נצלול ישר לעיצוב , כן? דיברתי מספיק....
*המדבקות:
ועל הערכות... (מה לעשות? ספקה המדבקה כמה דפיקות פטיש)
*ועברנו לקופסא
עיצוב הקופסא היה תהליך ארוך שעליו בנפרד אפשר לפתוח פוסט נפרד . תהליך של כמה שבועות (אולי חודשים? כבר לא זוכרת...)
רציתי לפרוץ את השפה העיצובית ולשדרג אותה אבל בכל זאת לא לזוז ממנה מסובך..
אחרי תהליך ארוך של סקיצות, סיעורי מוחות והתייעצות עם כמה נשים מהממות - היתה לנו קופסא
החלטתי ללכת על טיפוגרפיה מושכת (חלק מקונספט שלנו) אבל הפעם עם פאנץ׳ מקורי של שילוב יצירת המופת של הילה כחלק מהקופסא
לכל החגיגה הזו הצטרפו האייקונים שלנו - מגניב או לא?
אבל איך אומרים? תמונה אחת שווה אלף מילים , תודה ל @נירוש האלופה על התמונות - אוהבת ❤
*הבלגאן שלפני
והתוצאה המהממת! - שימו לב לפרטים הקטנים .
גם בקופסא שמתי דגש על האסטרטגיה של המותג - חפשו אותנו
כשאוהבים קשה לסנן.... עמכם הסליחה
נכון שזה מגרה? מפנק? מגניב וכייפי? - התגובות היו נלהבות!
*דף הוראות
עם כזאת קופסא גם ה׳בפנוכו׳ (מכירים את המילה הזו? או שזה הלחנה אישית?) חייב להיות בן של אבא שלו
אבל למרות שאני יודעת שאתם אוהבים תמונות ומוקאפים וכל הבלה בלה , אני פחות מחבבת את הזמן שזה לוקח לי - אז זה עדיף מכלום
טדדאם~~~
דו צדדי , מתקפל - מצליחים לדמיין?
ושוב האסטרטגיה מככבת - גם בפרטים הקטנים ובעיקר בהם
*שווה לקרוא*
*ואחרון חביב לפוסט הזה - הקטלוג
נשענו על העיצוב של הקופסא ומכאן הכל רץ , עם המוצרים המאלפים של הילה החיים יפים יותר
התבוננות מהנה
*הי רגע - האתר!
אז כן, את האתר אני מעדיפה לשמור לעצמי , פחות בקטע של שיתופים וכאלה...
( סתאאאם , אבל כל שיתוף כזה דורש ממני זמן רב אז נאלץ להתאפק קצת עד לחשיפה שלו פה . מבטיחה למהר , כמה ימים )
נ.ב - כשהילה הפתיעה אותי עם מארז ערכות מפנק לילדים הייתי חייבת לשתף אותה בחוויה שלהם
חשבתי לעצמי אולי גם אתם תרגיש אותה~~~
אהבתם? - מחכה לתגובות שלכם
ואולי הם יתנו לי מרץ לשתף בעוד כמה פרויקטים שעפים אצלי בסטודיו
יעל | סטודיו קונפטי | ConfettiStudio1 @ gmail .com |