(:keep smiling
משתמש פעיל
מחפשים מידע - חושבים על נופש שם,
מה צביון הישוב? יש בתי כנסת? מרחק מערים וממקומות חרדים? איך שם בשבת?
תודה!
תודה!
הייתי שם שבת - אבל אל תסתמכו על המידע שלי יותר מדיי.מחפשים מידע - חושבים על נופש שם,
תודה!
תקראי עליו בויקיפדיהמחפשים מידע - חושבים על נופש שם,
תודה!
מפחיד!!! הבן שלי היה שם עם הישיבה השבת צמוד ללול ... הוא מאד נהנה אבל אני עכשיו מזדעזעת...הייתי שם שבת - אבל אל תסתמכו על המידע שלי יותר מדיי.
הייתי עם קבוצה גדולה. וכאשר יצאנו לטייל בשבת בלילה נטפלה אלינו קבוצה של ערבים ונערי שוליים עם קפוצנים וכו'. חטפנו מאבנים עד תפוזים...
הייתה היסטרייה גדולה מאוד. אבל המקומיים ששמעו את זה היו בהלם, ואמרו שאלו העובדים הזרים של הלול וכו'. ואמרו שזה אירוע חריג שלא היה כמותו מעולם. וגם פירסמו את זה בכדי שלא ישנה על עצמו.
בשבת עצמה היינו במתחם שכלל גם מקווה ובית הכנסת וכו'.
אין לי יותר פרטים. אני אמרתי את הנ"ל בכדי שתבררו טוב-טוב שלא תפלו בפח.
מתחת לצפת, וגם זה לא ממש. 15 דק' נסיעהזה ישוב דתי מעל צפת
צפת על הגובה...זה ישוב דתי מעל צפת
גרתי שם לפני 10 שנים.מחפשים מידע - חושבים על נופש שם,
תודה!
אתם מתכוונים לצימר גדול?למישהו יש המלצה לצימר במושב עלמה מנסיון?
@הדר 310 מכירה איזה פארק או אטרקציה שמתאימה לילדים בגילאי 2-12 באזור?גרתי שם לפני 10 שנים.
האוכלוסייה ביישוב- מחרדי עד חילוני, רובם סוג של ספרדים פשוטים שומרי שבת, הדור הצעיר כבר פחות.
יש שם כמה בתי כנסת וכולל חרדי וגם כמה קברי צדיקים בכניסה למושב- ר' אלעזר בן ערך, ר' אלעזר בן עזריה. המיקום של הקברים זה מקום מדהים עם נוף מטורף.
בשבת יש רכבים שנוסעים מידי פעם... אווירה לא כמו בב"ב או בירושלים.
המיקום יחסית אסטרטגי בצפון מבחינת מסלולים ונחלים. מרחק 20 דק' נסיעה ממירון ו15 דק' מצפת
אם יש עוד שאלות אז בכייף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: