אבל למה תמידדדד אנשים יורדים באמצע שיחה?תקשיבי לשיחות של מי שמלפניך/מאחוריך/מצדדיך...
זה ממש מעניין ולא תחשבי אפילו על לישון..
ואז אני מדמיינת את ההמשך של המריבות שלהם ולא יודעת אם צדקתי, מבאס
אבל למה תמידדדד אנשים יורדים באמצע שיחה?תקשיבי לשיחות של מי שמלפניך/מאחוריך/מצדדיך...
זה ממש מעניין ולא תחשבי אפילו על לישון..
/אווופההההההבעיה היא שאם יש פה שונא מושבע שלה...
___
ובמבה ובננה.הוספה לרשימת המאכלים שלא לפתוח באוטובוס:
לבן ויוגורט וגבינה.
באמת לא בסדר,תכלס אף אחד לא הביא פתרון מעשי
וממשיכים להרדם בנסיעות
ד"ש ממך בהפטרה השבוע....תכלס אף אחד לא הביא פתרון מעשי
וממשיכים להרדם בנסיעות
מעניין אותי כמה אנשים פה קלטו את ההודעה שלך...ד"ש ממך בהפטרה השבוע....
הגזמת, איך שראיתי את השם הזה @צו לצו קו לקו מיד עלה לי. ואגב, חשבתי שהאשכול טרי...מעניין אותי כמה אנשים פה קלטו את ההודעה שלך...
כל הכבוד!הגזמת, איך שראיתי את השם הזה @צו לצו קו לקו מיד עלה לי. ואגב, חשבתי שהאשכול טרי...
למרות שלא קראתי את ההפטרה הזו!
ואם כבר, אז אני לא מכיר מושג של לא להרדם.. בכל רגע נתון יכול להירדם..
ידוע הדבר ומפורסם הענין בגאוה בלתי מוסתרת!!כל הכבוד!
עדות מזרח בטח, הסגרת את עצמך...
מי שעונה להגדרה: חרדי - זכר - אשכנזי....מעניין אותי כמה אנשים פה קלטו את ההודעה שלך...
עובדתית זה לא נכון!מי שעונה להגדרה: חרדי - זכר - אשכנזי....
נזכרתי באשכול הזה הלילה.אני קבוע נרדמת בנסיעות. אני דווקא נהנית מזה. הנסיעה עוברת הרבה יותר מהר ככה.
לפעמים הנהג מעיר אותי בתחנה האחרונה.
פעם אחת הגענו לתחנה האחרונה של הרכבת וכולם ירדו ואני המשכתי לישון עד שהמנקה עבר שם והעיר אותי.
מלחיץ!!!!!!!!נזכרתי באשכול הזה הלילה.
ב11:40 בלילה עליתי על אוטובוס בינעירוני לנסיעה של כשעה.
נרדמתי כרגיל. כשהתעוררתי ראיתי שהאוטובוס ריק חוץ מהנהג הערבי שעמד במעבר ושתי הדלתות היו סגורות.
הבנתי שפספסתי את התחנה שלי ושהגענו לתחנה האחרונה ולא היה לי מושג איפה זה.
שאלתי את הנהג והוא אמר לי (ב"ה לא באיזה כפר ערבי אבל גם לא קרוב לבית) והתקשרתי לבעלי שיבוא לאסוף אותי.
השעה היתה אחת בלילה ובחוץ ירד גשם זלעפות עם ברקים ורעמים כל כמה שניות. לקח לבעלי 20 דקות להגיע אלי ואני עדיין מנסה להתחמם מהקור הזה.
אז עכשיו גם אני שואלת, איך לא נרדמים בנסיעות?
מבקשים ממי שיושב מאחוריך לשחק עם התריס של החלוןאז עכשיו גם אני שואלת, איך לא נרדמים בנסיעות?
לא יודעת אם הוא טוב או פחדן, אבל אני די פחדתי. התחנה האחרונה נמצאת במרכז קניות באיזור תעשיה, אז אין שם נפש חיה באחת בלילה, ורק שהוא פתח את הדלת אני טיפה נרגעתי. (לא לגמרי כי אח"כ הייתי צריכה לעמוד בחוץ בגשם במקום השומם הזה 20 דקות עד שבעלי הגיע וזה היה קצת מפחיד.)מלחיץ!!!!!!!!
אחת מהשתיים או שהוא ערבי טוב או ערבי פחדן..
נראה לי שאין שיטה מיוחדת כי זה הרגל מילדות.. רק לעמוד בנסיעה או לפחות בזמן שמרגישים שעומדים להירדם.
אולי להעביר על הפנים איזה מגבון קריר....
זה עובד רק אם את מתעוררת מהטלפון. אני לא תמיד שומעת אותו. הרבה פעמים אני קמה ורואה שפספסתי כמה שיחות.מבקשים ממי שיושב מאחוריך לשחק עם התריס של החלון
עכשיו ברצינות, אני מבקשת ממשהו להתקשר אלי קצת לפני השעה שבה אני אמורה לרדת וככה גם אם אני נרדמת זה מעיר אותי או שאפשר גם לבקש ממשהו באוטובוס שיעיר אותך כשמגיעים לתחנה מסויימת
מונית וזהו........זה עובד רק אם את מתעוררת מהטלפון. אני לא תמיד שומעת אותו. הרבה פעמים אני קמה ורואה שפספסתי כמה שיחות.
לבקש ממישהו באוטובוס להעיר אותך זה רעיון טוב אם יש ממי לבקש. במקרה שלי היו מעט מאוד אנשים שם (בגלל השעה המאוחרת) ואלה שהיו היו או בני דודים או גברים. (ויתכן שכולם ירדו לפני התחנה שלי אבל אין לי איך לדעת כי לא הייתי ערה כשהם ירדו.)
אם כבר אז מהנהג.מונית וזהו........
במקרה קיצוני אפשר לבקש אולי גם מגבר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: