התייעצות הירדמות בשעת נסיעה

הק

משתמש פעיל
תקשיבי לשיחות של מי שמלפניך/מאחוריך/מצדדיך...;)
זה ממש מעניין ולא תחשבי אפילו על לישון..:p:cool:
אבל למה תמידדדד אנשים יורדים באמצע שיחה?
ואז אני מדמיינת את ההמשך של המריבות שלהם ולא יודעת אם צדקתי, מבאס

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
הוספה לרשימת המאכלים שלא לפתוח באוטובוס:
לבן ויוגורט וגבינה.

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
מעניין אותי כמה אנשים פה קלטו את ההודעה שלך...
הגזמת, איך שראיתי את השם הזה @צו לצו קו לקו מיד עלה לי. ואגב, חשבתי שהאשכול טרי...
למרות שלא קראתי את ההפטרה הזו!

ואם כבר, אז אני לא מכיר מושג של לא להרדם.. בכל רגע נתון יכול להירדם..

אחד העורכים

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הגזמת, איך שראיתי את השם הזה @צו לצו קו לקו מיד עלה לי. ואגב, חשבתי שהאשכול טרי...
למרות שלא קראתי את ההפטרה הזו!

ואם כבר, אז אני לא מכיר מושג של לא להרדם.. בכל רגע נתון יכול להירדם..
כל הכבוד!
עדות מזרח בטח, הסגרת את עצמך...

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
אני קבוע נרדמת בנסיעות. אני דווקא נהנית מזה. הנסיעה עוברת הרבה יותר מהר ככה.
לפעמים הנהג מעיר אותי בתחנה האחרונה.
פעם אחת הגענו לתחנה האחרונה של הרכבת וכולם ירדו ואני המשכתי לישון עד שהמנקה עבר שם והעיר אותי.
נזכרתי באשכול הזה הלילה.
ב11:40 בלילה עליתי על אוטובוס בינעירוני לנסיעה של כשעה.
נרדמתי כרגיל. כשהתעוררתי ראיתי שהאוטובוס ריק חוץ מהנהג הערבי שעמד במעבר ושתי הדלתות היו סגורות.
הבנתי שפספסתי את התחנה שלי ושהגענו לתחנה האחרונה ולא היה לי מושג איפה זה.
שאלתי את הנהג והוא אמר לי (ב"ה לא באיזה כפר ערבי אבל גם לא קרוב לבית) והתקשרתי לבעלי שיבוא לאסוף אותי.
השעה היתה אחת בלילה ובחוץ ירד גשם זלעפות עם ברקים ורעמים כל כמה שניות. לקח לבעלי 20 דקות להגיע אלי ואני עדיין מנסה להתחמם מהקור הזה.
אז עכשיו גם אני שואלת, איך לא נרדמים בנסיעות?

משתמש מקצוען
נזכרתי באשכול הזה הלילה.
ב11:40 בלילה עליתי על אוטובוס בינעירוני לנסיעה של כשעה.
נרדמתי כרגיל. כשהתעוררתי ראיתי שהאוטובוס ריק חוץ מהנהג הערבי שעמד במעבר ושתי הדלתות היו סגורות.
הבנתי שפספסתי את התחנה שלי ושהגענו לתחנה האחרונה ולא היה לי מושג איפה זה.
שאלתי את הנהג והוא אמר לי (ב"ה לא באיזה כפר ערבי אבל גם לא קרוב לבית) והתקשרתי לבעלי שיבוא לאסוף אותי.
השעה היתה אחת בלילה ובחוץ ירד גשם זלעפות עם ברקים ורעמים כל כמה שניות. לקח לבעלי 20 דקות להגיע אלי ואני עדיין מנסה להתחמם מהקור הזה.
מלחיץ!!!!!!!!
אחת מהשתיים או שהוא ערבי טוב או ערבי פחדן..

נראה לי שאין שיטה מיוחדת כי זה הרגל מילדות.. רק לעמוד בנסיעה או לפחות בזמן שמרגישים שעומדים להירדם.
אולי להעביר על הפנים איזה מגבון קריר....:unsure:

נעמי ר.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מבקשים ממי שיושב מאחוריך לשחק עם התריס של החלון :mad:

עכשיו ברצינות, אני מבקשת ממשהו להתקשר אלי קצת לפני השעה שבה אני אמורה לרדת וככה גם אם אני נרדמת זה מעיר אותי או שאפשר גם לבקש ממשהו באוטובוס שיעיר אותך כשמגיעים לתחנה מסויימת

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
מלחיץ!!!!!!!!
אחת מהשתיים או שהוא ערבי טוב או ערבי פחדן..

נראה לי שאין שיטה מיוחדת כי זה הרגל מילדות.. רק לעמוד בנסיעה או לפחות בזמן שמרגישים שעומדים להירדם.
אולי להעביר על הפנים איזה מגבון קריר....:unsure:
לא יודעת אם הוא טוב או פחדן, אבל אני די פחדתי. התחנה האחרונה נמצאת במרכז קניות באיזור תעשיה, אז אין שם נפש חיה באחת בלילה, ורק שהוא פתח את הדלת אני טיפה נרגעתי. (לא לגמרי כי אח"כ הייתי צריכה לעמוד בחוץ בגשם במקום השומם הזה 20 דקות עד שבעלי הגיע וזה היה קצת מפחיד.)

במקרה שלי, לא נראה לי שזה הרגל מילדות כי אני לא זוכרת שהייתי נרדמת ככה כשהייתי ילדה. אני חושבת שזה בגלל שאני ב"ה אמא למשפחה ברוכה ואני עובדת ואני לא ישנה מספיק בלילות, אז הרגע שאני יושבת באפס מעש, אני מיד נרדמת. לעמוד לשעה שלמה על הרגליים זה קצת קשה וגם לא הכי בטיחותי.

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
מבקשים ממי שיושב מאחוריך לשחק עם התריס של החלון :mad:

עכשיו ברצינות, אני מבקשת ממשהו להתקשר אלי קצת לפני השעה שבה אני אמורה לרדת וככה גם אם אני נרדמת זה מעיר אותי או שאפשר גם לבקש ממשהו באוטובוס שיעיר אותך כשמגיעים לתחנה מסויימת
זה עובד רק אם את מתעוררת מהטלפון. אני לא תמיד שומעת אותו. הרבה פעמים אני קמה ורואה שפספסתי כמה שיחות.
לבקש ממישהו באוטובוס להעיר אותך זה רעיון טוב אם יש ממי לבקש. במקרה שלי היו מעט מאוד אנשים שם (בגלל השעה המאוחרת) ואלה שהיו היו או בני דודים או גברים. (ויתכן שכולם ירדו לפני התחנה שלי אבל אין לי איך לדעת כי לא הייתי ערה כשהם ירדו.)

משתמש מקצוען
זה עובד רק אם את מתעוררת מהטלפון. אני לא תמיד שומעת אותו. הרבה פעמים אני קמה ורואה שפספסתי כמה שיחות.
לבקש ממישהו באוטובוס להעיר אותך זה רעיון טוב אם יש ממי לבקש. במקרה שלי היו מעט מאוד אנשים שם (בגלל השעה המאוחרת) ואלה שהיו היו או בני דודים או גברים. (ויתכן שכולם ירדו לפני התחנה שלי אבל אין לי איך לדעת כי לא הייתי ערה כשהם ירדו.)
מונית וזהו........
במקרה קיצוני אפשר לבקש אולי גם מגבר.. :unsure:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה