אם אתם מחובבי הזוקיני המושבעים
וכבר שבעתם טיגונים (הגם שהם טעימים)
לבטח תאהבו את הלביבות הבאות.
ההכנה קלה והכל בקערה
מבוסס על מתכון של אפרת ליכטנשטט בשינויים קלים שלי (באופן ההכנה,מינון וחומרים).
מצרכים:
3 ביצים L
1/3 כפית פלפל גרוס שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אורגנו/בזיליקום יבש.
שן שום כתושה/חצי כפית שום גבישי.
1/2 כוס מוצרלה/חמד/פטה/בולגרית
1/2 כוס פרמז'ן/עמק
3 זוקיני על קליפתם
תפוח אדמה קטן
3/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה.
1. מחממים תנור ל-190. תוכנית רגילה
2. מרסקים בפומפיה את הזוקיני ותפוח האדמה על הצד הדק. מניחים במסננת.
3. מערבבים את כל הרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפיה.
4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשמנים קלות אך באופן יסודי בשמ"ז
5. סוחטים בחוזקה את הירקות מנוזלים ומוסיפים לקערה ומערבבים- פעולה זו הכרחית. הירקות מכילים נוזלים רבים.
6. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים.
7. בעזרת כף יוצרים לביבות שטוחות אך שוות בגודלן
8. אופים כ15-20 דקות או עד שהלביבות משחימות מעט
מגישים עם שמנת חמוצה/יוגורט.
וכבר שבעתם טיגונים (הגם שהם טעימים)
לבטח תאהבו את הלביבות הבאות.
ההכנה קלה והכל בקערה
מבוסס על מתכון של אפרת ליכטנשטט בשינויים קלים שלי (באופן ההכנה,מינון וחומרים).
לביבות זוקיני שנטרפות במהירות - אז מה את עושה כל היום?
לביבות זוקיני נפלאות וטעימות שנטרפות במהירות שיא, פתרון מושלם לשני הזוקיני או קישואים ששוכבים במקרר, ומנה שכיף להכין וכולם אוהבים! אפשר גם לאפות!
www.lichtenstadt.com
מצרכים:
3 ביצים L
1/3 כפית פלפל גרוס שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אורגנו/בזיליקום יבש.
שן שום כתושה/חצי כפית שום גבישי.
1/2 כוס מוצרלה/חמד/פטה/בולגרית
1/2 כוס פרמז'ן/עמק
3 זוקיני על קליפתם
תפוח אדמה קטן
3/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה.
1. מחממים תנור ל-190. תוכנית רגילה
2. מרסקים בפומפיה את הזוקיני ותפוח האדמה על הצד הדק. מניחים במסננת.
3. מערבבים את כל הרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפיה.
4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשמנים קלות אך באופן יסודי בשמ"ז
5. סוחטים בחוזקה את הירקות מנוזלים ומוסיפים לקערה ומערבבים- פעולה זו הכרחית. הירקות מכילים נוזלים רבים.
6. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים.
7. בעזרת כף יוצרים לביבות שטוחות אך שוות בגודלן
8. אופים כ15-20 דקות או עד שהלביבות משחימות מעט
מגישים עם שמנת חמוצה/יוגורט.