הבת שלי כבר שבועיים משלשלת והיא לוקחת אקסטרה קייר
מעניין אם זה קשור
אחרי הרבה שלשולים הגוף כבר לא מעכל חלבי
תתני לו בינתיים מטרנה צמחי
הרופא אמר לי בהזדמנות כזו, להפסיק חלבי לשבוע.
ואכן הגוף התאושש
מה שמה בשפה של מטרנה?עדיף לעבור לפורמולה דלת לקטוז, ולא לצמחי.
גיל שנה פלוס זה לא קטן מידיל פורמולה צמחית זה שינוי דרמטי מדי לתינוקות קטנים והיא לא מומלצת בכלל למי שלא אלרגי לחלב או משהו כזה.
אני בשלב כזה כן החלפתי לצמחי לשבוע, ראינו ישועות (אבל צריך להוריד חלבי מהתפריט בכלל לא רק מטרנה)גיל שנה פלוס זה לא קטן מידי
אני בשלב כזה כן החלפתי לצמחי לשבוע, ראינו ישועות (אבל צריך להוריד חלבי מהתפריט בכלל לא רק מטרנה)
כן, והכל חזר להיות כרגילואחכ חזרת לחלבי?
מצאתי לך- קומפורט. צירפתי תמונה.מה שמה בשפה של מטרנה?
הרופאת ילדים אצלנו אמרה לי את זה בערך בגיל שנה אני חושבת. היא ממש "כעסה" ששמעה שניסיתי צמחי (הילדה לא אהבה) ואמרה שעוברים לדל לקטוז לבערך שבועים, לא לצמחי. אח"כ חוזרים לפורמולה הרגילה והכל בסדר (ואם לא אז מנסים עוד שבוע ואח"כ שוב מנסים להחזיר לרגיל).גיל שנה פלוס זה לא קטן מידי
זה מה שאמר לנו רופא במקרה כזה.עדיף לעבור לפורמולה דלת לקטוז, ולא לצמחי.
באמת מערכת העיכול מתקשה עם הלקטוז אחרי שלשולים וזה גורם לשלשול שניוני- אחרי שהסיבה הראשונית כבר עברה. אבל פורמולה צמחית זה שינוי דרמטי מדי לתינוקות קטנים והיא לא מומלצת בכלל למי שלא אלרגי לחלב או משהו כזה.
גם אצלנו כנ"לכן, והכל חזר להיות כרגיל
השאלה מה השתנה היום מחצי שנה של אקסטרה קייר?הבת שלי הייתה משלשלת אם אקסטרה קייר ולכן קניתי לה את המטרנה הכי בסיסית, - היא הייתה מעכלת אותה מצוין
לא, זה לא קשור לזההשאלה מה השתנה היום מחצי שנה של אקסטרה קייר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: