עזרה הילדים לא רוצים לישון.. :(

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הערב ניסיתי בסך הכל להעביר אותם למצב שינה. זה אמור להיות פשוט, כמו בלחיצ כפתור, כמו בשתיית כוס קולה או כמו לפתוח ולסגור את המקרר רק כדי לראות שלא השתנה משהו בחצי דקה האחרונה, בדיוק כמו שלא קיבלתי מאז מייל חדש.

ממש פשוט.

אבל בפועל, ובכן, בפועל גיליתי שהם עברו בסך הכל למצב רטט ובדיחות וצחקוקים והתלחשויות נשמעו בחדר. הבטחתי להם שאוי ואבוי והרגע לעבור למצב שקט! זה לא ממש הזיז להם ואיכשהו הכל התהפך לגמרי. פתאום זה רעב וזו צמאה, וזו צריכה לשירותים וזה נזכר שגם הוא צריך ועכשיו השירותים תפוסים.

ממש כמו בתחילת הערב, כאילו לא עברו כמה שעות מאז וכאילו ביצעתי הפעלה מחדש.

אוף.

נמאס, וזה חוזר על עצמו בכל לילה.

ואני מנסה להבין איפה טעיתי, מה אמהות אחרות עושות וילדיהן ישנים כבר ב7 בערב? אה? או שזה מה שהן מספרות ובפועל המציאות עגומה..?

יש לציין שאחרי שהם במצב שינה, מתרחשת העברה אוטומטית למצב טיסה עד הבוקר :)

חיננית :)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עזבי הילדים:)
הדימויים שלך טובים למצב כפית.....

ואת צריכה להתכונן למצב "פגישה" - על הבוקר....
ובשעה 8:10 כולם במצב "חוץ"

רעיונות להשכבה לא אתן לך עכשיו...בזמן שאת נשמעת סחוטה מהם ובדרך למצב שינה ג"כ לפחות ברצון.....

תכף כשתגיעי למצב "רגיל" - אוכל רק לתת רעיונות....
בעז"ה.
רוב נחת וכוחות.

אבנועם

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אני באופן אישי גדלתי עם קלטות וסיפורים. וכך אני מרדים את ילדי ויש תוצאות מדהימות ב"ה...
וסתם בקשר למצב שינה מצב טיסה וכו'
המצב לא משתנה אצל הילדים אלא דוקא אצל ההורים..
הבית צריך להכנס למצב שינה כלומר כיבוי אורות בכל אזור חדר הילדים דיבור בשקט ק"ש עם הילדים לשבת אתם כמה דק' ולספר סיפור כמובן בשקט, כדי שהאוירה בבית תכנס למצב שינה...

קריאת כיוון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אוי, אתן מקסימות.
ההומור הוא מנגנון ההגנה הגבוה והמפותח ביותר
ברכותיי:)
תוכלי ליהנות מסדרת הטיפים המוסרטים לשדרוג האווירה בבית
ולקבל כוחות לעשות את המיטב
ועד אז
ליל מנוחה ואגרי כוחות
להשכמה.

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני משכיבה ב'נאגלות', ואז אין עם מי לדבר ולצחקק, כי זה שהלך לישון לפניך כבר ישן שנת ישרים. מתחילים בקטן, אחרי שעה הבא בתור, אחרי שעה הגדול יותר וכן הלאה. אם יש חדרים נפרדים לבנים ובנות, אז בכל נאגלה הולכים לישון בן ובת, במקרה וזה הולך מסודר כמו אצלי, אם לא זו בעיה, כי אין מצב שהגדול יותר ילך לישון לפני הקטן ממנו ;) אבל נראה לי שאפילו כל פעם 2, כל אחד שם את הראש בצד אחר, זה פחות בלאגן (כך אני עושה בליל שבת)

לאה ורחל

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אצלי אם מישהו מדבר אני סוגרת את הדלת אז לא כדאי להן לדבר

פוזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
באותה בעיה...
פתאום רעבים, צמאים, ומה לא
התחלתי עם מוזיקה שקטה בחדר.
מרגיע קצת
אז לא צועקים ומדברים. מקשיבים.
ואז קם התורן... אויש מגרד לי. פלסטר. שתיה וכו'....
אז פשוט לוקחים את הנגן
מקווה שיתחיל להסתדר.
אתמול כשבאמת לקחתי התחילו הבכיות וכשהחזרתי יותר לא היו קימות....

ולכם יושבי הפורום
איפה אפשר לקנות סיפורי ילדים לנגן ללא צורך לצאת מהבית. בחנויות לידינו לא היה
איפה הסיפורים שגדלנו עליהם הלו מי שם, מעשה באופנים וכד'...
אם יש המלצה על אתר לקנות ממנו.
(בבית יש רק נגן ורמקולים...)

תודה רבה.

אנוכי

משתמש מקצוען
העלו פה לא מזמן את סדר בחדר וכו'- שגדלנו אמנם עליהם אבל כבר לא מוכרים אותם היום.

מילולית

משתמש מקצוען
הערב ניסיתי בסך הכל להעביר אותם למצב שינה. זה אמור להיות פשוט, כמו בלחיצ כפתור, כמו בשתיית כוס קולה או כמו לפתוח ולסגור את המקרר רק כדי לראות שלא השתנה משהו בחצי דקה האחרונה, בדיוק כמו שלא קיבלתי מאז מייל חדש.

ממש פשוט.

אבל בפועל, ובכן, בפועל גיליתי שהם עברו בסך הכל למצב רטט ובדיחות וצחקוקים והתלחשויות נשמעו בחדר. הבטחתי להם שאוי ואבוי והרגע לעבור למצב שקט! זה לא ממש הזיז להם ואיכשהו הכל התהפך לגמרי. פתאום זה רעב וזו צמאה, וזו צריכה לשירותים וזה נזכר שגם הוא צריך ועכשיו השירותים תפוסים.

אוף.

ואני מנסה להבין איפה טעיתי, מה אמהות אחרות עושות וילדיהן ישנים כבר ב7 בערב? אה? או שזה מה שהן מספרות ובפועל המציאות עגומה..?

חשבתי שבכל הבתים זה כך.
מה, לא???:)
אני לא חושבת שיש לזה פתרון החלטי.
בסך הכל זה הזמן של הילדים להעביר חוויות.
לא אוהבת להיות שוטרת.
ילדים הם לא רובוטים.
בסוף הם ירדמו יפה. מתוך תחושת חוויה.
ויקומו בבוקר בזמן ויתארגנו בשמחה.
ונכון שזה על חשבון הנוחות שלי.
אז מה???

מילקשייקית

משתמש מקצוען
חשבתי שבכל הבתים זה כך.
מה, לא???:)
אני לא חושבת שיש לזה פתרון החלטי.
בסך הכל זה הזמן של הילדים להעביר חוויות.
לא אוהבת להיות שוטרת.
ילדים הם לא רובוטים.
בסוף הם ירדמו יפה. מתוך תחושת חוויה.
ויקומו בבוקר בזמן ויתארגנו בשמחה.
ונכון שזה על חשבון הנוחות שלי.
אז מה???
זאת תגובה של אשת חיל אמיתית! שמתעלה מעל רצונותיה האישיים ויודעת לבדוק האם זה - עיקרון - או פשוט 'נוח לי' ולהבדיל ביניהם.
לא שמי שלא מצליחה תמיד לעשות כך - היא כבר לא אשת חיל. - אבל לזה אנחנו צריכות לשאוף!
כל הכבוד!

RRRRR

משתמש מקצוען
אני שמה להם דיסקים עם סיפורים בדרכ עוזר מאודדד
קניתי טייפ במיוחד בישביל זה והיה שווה כל שקל
מקשיבים לסיפור ונרדמים
בנוסף ילדים שישנים צהריים לפעמים פשוט לא עיפים ב7

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הדימויים שלך טובים למצב כפית.....

רעיונות להשכבה לא אתן לך עכשיו...בזמן שאת נשמעת סחוטה מהם ובדרך למצב שינה ג"כ לפחות ברצון.....
חכם עדיף מנביא.
במקרה הנ"ל הבכיות המשיכו בתורנות עד איזה 3 לפנות בוקר :eek:
מי אמר?
תגידי גם את!:D
כל אלו ש .. "מה, הילדים שלך לא ישנים מ7 עד 7? אצלי הם נופלים מהרגליים בשעה הזאת!!!"

אני באופן אישי גדלתי עם קלטות וסיפורים. וכך אני מרדים את ילדי ויש תוצאות מדהימות ב"ה...
וסתם בקשר למצב שינה מצב טיסה וכו'
המצב לא משתנה אצל הילדים אלא דוקא אצל ההורים..
הבית צריך להכנס למצב שינה כלומר כיבוי אורות בכל אזור חדר הילדים דיבור בשקט ק"ש עם הילדים לשבת אתם כמה דק' ולספר סיפור כמובן בשקט, כדי שהאוירה בבית תכנס למצב שינה...
תודה, בהחלט אקח לתשומת לב להשרות אוירת שינה בבית. רעיון מעולה.

אני משכיבה ב'נאגלות', ואז אין עם מי לדבר ולצחקק, כי זה שהלך לישון לפניך כבר ישן שנת ישרים. מתחילים בקטן, אחרי שעה הבא בתור, אחרי שעה הגדול יותר וכן הלאה. אם יש חדרים נפרדים לבנים ובנות, אז בכל נאגלה הולכים לישון בן ובת, במקרה וזה הולך מסודר כמו אצלי, אם לא זו בעיה, כי אין מצב שהגדול יותר ילך לישון לפני הקטן ממנו ;) אבל נראה לי שאפילו כל פעם 2, כל אחד שם את הראש בצד אחר, זה פחות בלאגן (כך אני עושה בליל שבת)
קניתי.
אצלי הם באותו חדר והולכים לישון יחד, אני יודעת שזה לא תורם לעניין אבל אלו הנתונים. הרעיון של להשכיב בנגלות הוא רעיון ממש טוב! ככה הגדולים יותר לא יפריעו לקטנים להרדם :)

אסתי וויס

משתמש צעיר
בד"כ הסיפורים על הילדים שב7 צונחים למיטה ויש שקט מ7 בערב זה רק ילדים קטנים(שכמובן גם לא במעון)
אבל ברגע שילדים מתחילים קצת לגדול אז הסרט מתחיל... נראה לי מגיל 5 ומעלה במיוחד אם יש כמה ילדים אז כל אחד רואה את השני ונהיה חגיגה
אצלי אני משכיבה את 2 הילדים שלי בסביבות 8 והולכת גם לחדר שלי לנוח, הבית חשוך עם קצת אור ובד"כ זה מה שגורם להם לא לקום ,מקסימום לבקש כמה בקשות אבל גם אם אני לא קמה אליהם כל הזמן הם בסוף מפסיקים ונרדמים (בינתיים גילאים 2,4 ועדיין לפעמים אני מרגישה שבא לי רק שקט
ולא לראות אותם עד הבוקר )

אסתר כהן

משתמש מקצוען
הקטנים באמת נופלים מהרגליים בערך ב7 אבל התענוג הזה פג בערך בגיל 3 וחצי לצערנו...
אני משכיבה קודם את כל מי שמתחת הגיל הנ"ל ולא מרשה לגדולים להתקרב לחדר שלהם, או שהם מתקלחים בינתיים.
אחרי שהזאטוטים ישנים יש 2 אופציות.
או סיפור ושירים כמו שכתבו מעלי, שאז הם כולם ביחד בחדר
ואם יש דיבורים הם הפסידו, אני מכבה ומפרידה אותם לחדרים שונים. הם יודעים את זה מראש, וזה מה שחשוב כי אז הגדולה משתיקה את מי שמצייץ שאמא לא תכבה...
אם אין סיפור אני מעבירה מלכתחילה את המפריע/ה הראשי/ת למיטה שלי [אל דאגה הם לא נשארים שם יותר]
ואם יש צורך אני מעבירה עוד אחד לחדר הנוסף [למי שיש] סמוך ונראה לערמות הכביסה המדוברות באשכול היקר לליבי... :)
זה 2 שיטות הבסיס
כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו בכל בית
יש חלומות רעים, עקיצות, שרותים וצמאים
אבל ילדים זה לא מחשב, ומצב שינה מכיל כמה וכמה אופציות
ולכל משפחה ברוכה בחמדמדים שכאלה יש יום אסל ויום באסל [אם ככה אומרים את זה בכלל]
[רציתי לכתוב שיש, כן, יש גם לפעמים בבתים נורמליים עם אמא שעושה מעל ומעבר, יום 'כאפה'... אבל פעם אמרו לי שיש כאן אנשי רווחה באתר... ;)]

מתנות קטנות

משתמש מקצוען
קודם כל חייבת להגיד לך שתארת את המצב בכתיבה מרתקת ומצחיקה... נהניתי לקרוא!

אני לא מהאימהות שמספרות שאצלן ישנים ב 7:00, אבל עם זאת די שבעת רצון מתהליך ההשכבה.
בעיני יש 2 עקרונות משמעותיים:
1. לכל הצרכים דואגים לפני שנכנסים למיטה (שתיה / שירותים וכו')
אח"כ אני בד"כ לא מרשה לקום.
2. ילדים הם לא מכונות. לוקח להם זמן להירדם. לפעמים חלק מהתהליך כולל פטפוטים, לחשושים, זמזומים וצחקוקים...

מה שאני עושה- מתחילה השכבה בסביבות 7:30. (מי שהספיק להיכנס למיטה לפני זה יכול לקרוא)
מ7:30 והלאה אין לי בעיות עם פטפוטים רגועים. להיפך, אני אוהבת את זה שהם מפטפטים בינהם ומחליפים חוויות. זה חשוב ליצירת הקשר בין האחים!
מ8:00 והלאה אני דורשת שקט. בד"כ זה קורה.
אם הקטנה (4) לא נכנסת בקלות למצב שינה - אני יושבת לידה ומוודאת שהיא שוכבת בשקט. ואז היא נרדמת די מהר...

בהצלחה!

חיננית :)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי

ממש פשוט.

אוף.

מתנצלת אם מישהי לקחה את התגובה הראשונית שלי ברצינות ...
ניסיתי להכניס קצת ציניות...:D
{לפע' זה מה שעוזר לי איתם}

זמן ההשכבה הוא ללא ספק ז מ ן - -
לאחת לוקח שעה לשניה שלושה
ואם טווח גילאים בבית כבר יש
הראש סביב ההשכבה מסתחרר...
וכל אחת את התרפיה כבר רואה...
כשזה האחרון סוחב עצמו למיטה....סוף סוף:)

טיפ לפני שכולם כולם נכנסים למיטה
אני קוראת בקול ומכריזה:
חלב. תה מים תה תרצה??
פלסטר למכה שמצאת. עכשיו הזמן להימצא!!!
(והם יושבים בודקים ומחפשים....)
סוד שלי רצית...אך שכחת?
חתימה אחרונה לקריאה\מבחן נזכרת.
עכשיו מתייחסים להכל!!!!
כמה דקות של נשיקות חוזרות על כל פצע (?)
שמיעת סיפורים הסטוריים....
והם יודעים שאחרי זה יש סיפור או קלטת שהם אוהבים
אז את השקט הם מייצרים.
לוקח להם קצת זמן להתאפס...יחד עם הטייפ הם נרגעים. נחים שלווים ומאזינים.
ואם זו אני - שמספרת או מקריאה
הדממה נהיית פחות משניה ! :)
חבל להם על כל מילה....:p

{ד"א - הזמן הזה במיטה שאני מקשיבה לכל אחד. אבל יחד עם זה כולם מקשיבים לכל אחד...מלמד הרבה את הילדים.
ונותן להם תחושה טובה...לפע' הם מזדהים. חוקרים או שואלים. - אני אוהבת את הזמן הזה:)}

לגבי הציחקוקים והדיבורים שלא נגמרים......
לפעמים גם הם מגיעים למצב "כפית"
אני נותנת כמה דקות של שחרור...צחוק..השתוללות.....
במילה שלי אני עומדת
ובסיום הזמן בדלת נעמדת.
לפעמים על קצה המיטה מתיישבת...
הם נוחתים לשקט חלומי
ואני חוזרת שוב לענייני....

לא חושבת שיש איזה גלולה...
זה מצריך הרבה פעולה
אבל אם יש לך סגולה
שלמצב מועילה
כתבי פה אותה
וננסה אותה לכתחילה..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה