באמת שצריך מיומנות וזה לא מגיע בפעם הראשונה, אבל ללא ספק ובלי להתרברב שבבית יוצא לי יותר טעים!!!בלי לעבור על כל מה שנכתב ובלי לזלזל במתכונים שהעלו, קיגל אטריות כמו המעדנייה קונים ב מעדניות.
אחרי השאלה שלך, ניסיתי לשים סוכר חום (בשלב אחרי הבישול של האטריות) וזה יצא יותר כהה מתמידיוצא כהה ובמרקם ״מחליק״ () כמו במעדניות?
כי ניסיתי הרבה מתכונים בחיי וכולם יצאו בהירים ופחות עסיסיים ממה שמוכרים.
ולגבי הסיר, תודה!
כן, זה משבח. אנחנו שמים מים פושרים.כשמחממים על הפלטה אפשר להוסיף מים רותחים לקוגל המוכן או שיהרוס אותו?
מרגישה שיצא לי טיפה יבש
מתוק, קצת חריף ושומני
ואיך עושים את זה ככה עגול במטבח הביתי?
תודה מראש!
פשוט שופכים למעלה מעט מים?כן, זה משבח. אנחנו שמים מים פושרים.
כן. בערך חצי כוס לתבנית אינגליש קייק.פשוט שופכים למעלה מעט מים?
תודה
נראה טוב! רוצה לנסותלגבי מתכון, יש כאן מתכון מעולה של @חדוי כנרת
-----------------
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להמיס עד להשחמה, לכסות חלקית במכסה ובזהירות ליצוק 7 כוסות מים-להביא לרתיחה.
להוסיף:
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כפית פלפל שחור
ואז להכניס 1 חב' אטריות דקות (לא דקיקות) משובח יותר מתוצרת-אטריות של סבתא,
להרתיח 3 דק' ולכסות הרמטית לכ-1/2 ש', עד ספיגת כל הנוזלים.
להוסיף 2 ביצים, לערבב מיד! כדי שלא תתבשלנה באטריות.
להעביר לתבנית ולאפות מכוסה בניר כסף כ-50 דק',
ליצוק 1/2 כוס מים רותחים ולאפות עוד 10 דק' לא מכוסה.
הערה:
ניתן לאפות בסיר -כמובן להוריד את הידיות.
בכל מקרה מומלץ להשהות כשעה לפני הפריסה.
-------------------------
אני משנה קצת את התיבול, אבל הרעיון יוצא מעולה ומאוד מקל על ההכנה
לגבי "עגול במטבח הביתי"
אני פשוט אופה בסיר בתנור (מוציאה את הידיות כמובן)
כשעושים יותר מכמות אחת מתקבל גובה ואז חותכת ככה:
מוציאה את כל הקוגל מהסיר (הסיר מרופד בנייר אפיה)
פורסת בסכין ארוכה לא משוננת (ראיתי כאן שמישהי המליצה לחתוך עם חוט, מי שיודע לספר איך זה עובד בפרקטיקה יבורך)
ואחר כך חותכת את כל הגובה למשולשים ומחזירה לסיר
טעים, מוצלח ולא דורש מאמץ כמעט
חג שמח ושבת שלום
אני עושה חבילת אטריות של 400 גר' (אטריות סבתא)נראה טוב! רוצה לנסות
כמה גרם האטריות?
והכוסות של 180 מ"ל או 240?
תודה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: