מקפיצה שוב, מוכרת נעליים במידה 11 התמונה שמופיעה בהודעה המצוטטת.מוכרת נעלי floafers חדשות(המידה לא התאימה), מידה 12 ו11(27 ו-28 לפי המידות של הארץ), כל זוג ב-120 שקל.
צפה בקובץ המצורף 1336134
מקפיצה שוב, מוכרת נעליים במידה 11 התמונה שמופיעה בהודעה המצוטטת.מוכרת נעלי floafers חדשות(המידה לא התאימה), מידה 12 ו11(27 ו-28 לפי המידות של הארץ), כל זוג ב-120 שקל.
צפה בקובץ המצורף 1336134
מבחינת הרוחב- לדעתי יתאים כי הנעליים בגזרה יחסית רחבה....נראה לכם מתאים לתינוקת בת שנה ו-8 חודשים
עם רגליים טיפה רחבות?
אני הזמנתי דרך האתר שלהם והגיע לימישי הזמינה דרך האתר שלהם והגיע לה?
כמה עולה משלוח לארץ?
זה לא הרבה יותר זול, סה"כ 20 שח הבדל....אני הזמנתי דרך האתר שלהם והגיע לי
אבל הזמנתי כשהייתי בחול
ואגב זה הרבה יותר זול שם מאשר בארץ
האם רלוונטי עדיין?מקפיצה שוב, מוכרת נעליים במידה 11 התמונה שמופיעה בהודעה המצוטטת.
עדיין רלונטי?מוכרת נעלי floafers חדשות(המידה לא התאימה), מידה 12 ו11(27 ו-28 לפי המידות של הארץ), כל זוג ב-120 שקל.
צפה בקובץ המצורף 1336134
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: