היכן עשיתם ביטוח למשכנתא? AIG?

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
האם מימשתם פעם את ביטוח הנכס שלכם?
האם עשיתם אצל AIG?
האם יצא לכם לממש ביטוח בAIG?
איך הם?
או שיש המלצה על סוכן/ חברה אמינה, וזולה?

A052

משתמש סופר מקצוען
פונים לכמה כגון ביטוח ישיר, הירשוביץ, AIG, משווים וחוזרים למי שרוצים ומבקשים הנחה מהזול ביותר ובדר"כ מקבלים.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
אכן, קיבלתי הצעת ביטוח מAIG זולה משמעותית
השאלה היא איפה העוקץ?
העברתי אפילו את הפוליסות לסוכן ביטוח אחר ורק אמר לי שאינו יכול להתחרות בהם.

ועוד שאלה, האם מישהו מימש פעם את ביטוח הנכס? או שעושים זאת רק בגלל דרישת הבנק...

A052

משתמש סופר מקצוען
אין עוקץ. גם לי היה זול מאד בחברה מסויימת ושום חברה כולל AIG לא יכלו להתחרות.
תסמכו על הבנק שלכם שהוא בודק טוב מאד את תנאי הפוליסה.
וביטוח נכס כולל בדר"כ שירותי צנרת דרך חברות חיצוניות, ואכן אני מימשתי לאחרונה לשביעות רצוני (לא בAIG). אבל בפוליסות חדשות זה קצת שונה הנושא של שירותי צנרת והוא משתלם רק בטיפולים יקרים במיוחד.

רחלי טל

משתמש מקצוען
מהיכרות עמוקה עם התחום- הבנק דווקא לא בודק בכלל את הפוליסה מבחינת הכדאיות של הלקוח, אלא רק בודק טוב טוב שהוא מגן על החלק ששיך לו בנכס. כל שאר הנתונים לא ממש מענינים אותו. הכי כדאי זה לעשות ביטוח אצל סוכן טוב ולא בחברה ישירה כמו ביטוח ישיר או AIG , כי אז יש מי שמוודא שהכל מבוטח, וגם מי שיטפל בכם אם יקרה משהו.
הפער במחיר הוא גם לא מאד גדול, יכול להגיע ל-10-15 שקל בחודש
אם בכל זאת אתם רוצים לחסוך כסף , חברת AIG היא הכי טובה מכל החברות הישירות, תבדקו רק שהמחיר הזול הוא לא בגלל שהורידו את הסעיף של צד ג' שהוא קריטי. (לדוגמא שריפה שעוברת לדירות אחרות, פיצוץ בצינור שעושה נזק לשכנים וכו')

גולדי לוזון

משתמש רשום
בחלק גדול מהחברות נותנים הנחה של עשרים אחוז לדוגמה לשנתיים הראשונות וכאן קבור הכלב ברוב המקרים.

שנית, מה שהכי חשוב זה לא לעשות את הביטוח דרך הבנקים כי בנק ישראל לא מאשר להם לתת ביטוח צד ג', ביטוח שעולה שקלים בודדים ושווה הרבה מאוד, בפרט בדירות בבניינים ותיקים.

ואם כבר עוסקים בתחום של ביטוח צריך לדעת שברוב המקרים הביטוח שעושים הוא של הבנק שמלבד הבעיה דלעיל הוא יקר משמעותית מכל האחרים ואנשים עושים דרכם כי בשעת חתימת המשכנתא עם אלפי הדפים שלה נכנס פתאום עוד נושא של ביטוח והבנק כמובן מפנה לביטוח שלו, שווה בדיקה!!!

ומי שרוצה אני יתן בפרטי סוכן שעשיתי דרכו וחתך לי 40%!!!!! מעלות הביטוחים

מולטימד

משתמש פעיל
אני העברתי את הביטוח לסוכנויות גפן וחסכתי 40% על אותה פוליסה.
וכן ביטוחי בריאות וחיים אף אחד לא הביא לי מחירים כמו שהם הביאו לי.
לטובת הכלל: 077-4447777

אסתי וויס

משתמש צעיר
בחל

שנית, מה שהכי חשוב זה לא לעשות את הביטוח דרך הבנקים כי בנק ישראל לא מאשר להם לתת ביטוח צד ג', ביטוח שעולה שקלים בודדים ושווה הרבה מאוד, בפרט בדירות בבניינים ותיקים.
ומי שרוצה אני יתן בפרטי סוכן שעשיתי דרכו וחתך לי 40%!!!!! מעלות הביטוחים

מה שכתבה נכון מאד -בביטוחים של הבנק זה לא כולל צד ג וזה סעיף חשוב מאד, לכן כדאי לשקול לעבור לביטוח דרך סוכן גם אם זה עוד כמה שקלים בחודש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה