היכן ניתן להשיג את התוכנה cubes?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בחינם כולם יודעים איפה, את הגירסה הפשוטה שלהם LE, מקבלים כשקונים כל מיני דברים, אני למשל קיבלתי כשקניתי כרטיס קול.
לקנות בזול: אז או שקונים את הגירסה הרגילה של 30 ומשהו ערוצים או את הגרסה המלאה, מה שבטוח שבחו"ל זה עולה יותר זול.

LA12

משתמש חדש
קיובייס לייט אודישין היא מוגבלת מאוד [הגבלה על מספר ערוצים שאפשר לפתוח,פחות פלגינים מובנים,פחות אופציות וכו'.] והתוכנה ריקה לגמרי כך שאין איתה הרבה אופציות אלא זה רק מידגם שנותנים לך כדי שתקנה את המלאה.

לפני שהולכים על קיובייס צריך לדעת שאת התוכנה הזו צריך ללמוד - היא מלאה אבל מלאה אופציות ואפשריות שונות, מכילה את כל עולם הסאונד האפשרי בתוכה, ולא לחינם כל אולפן הקלטות שמכבד את עצמו עובד רק איתה.

עוד כדי לדעת שקיובייס צריך גם פלאגינין ו Vst שהם בעצם הכלים וירטואלים והאפקטים שישמשו בהקלטה ובעריכה. ואם עובדים עם מידי, קשה מאוד בלי מקלדת שליטה. - מנסיון.

סוף דבר, התוכנה הזו היא לדעת המומחים בסאונד - הכי טובה ואין על כך עוררים.

לגבי מחיר תכין פלוס מינוס 1000 $ זה בערך המחיר וזה בא עם פלאג שמתחבר למחשב שבלעדיו התוכנה לא עובדת.

כל שאלה בקיובייס אשמח לענות.

רות10

משתמש חדש
:)אשמח לדעת היכן ניתן להשיג תוכנות עם צלילים מקוריים אמיתיים להקלטה במידי. למשל: צלילי כינור מוקלטים בכל הווריאציות. וכמה זה בערך עולה.

LA12

משתמש חדש
ישנם כמה VST מעולים לכינורות :

יש של סטינברג שזו החברה של קיובייס אבל זה פלאג מאוד יקר שמגיע עם כל כלי הנשיפה. (פרטים בהמשך)

אבל יש את זה

Cakewalk Studio Instruments

זה פלאג מעולה של כינורות וצ'לו, תופים, פסנתר חשמלי וגיטרה בס.

המחיר הוא בסביבות ה 30$ אבל שווה את המחיר.

כמובן אם מחברים למגבר טוב כמו WAVE או NOMAND העסק מקבל ויריאציות אחרות, ואינו דומה תא חזי ותא שמע.

אולי בהמשך העלה לכאן תמונה בל"נ

בהצלחה.

LA12

משתמש חדש
בבקשה

ניתן לקנות אותו ישירות מהאתר שלהם.

אני אישית לא קונה בארץ כך שאיני יכול להמליץ לך מקום לקנות.

בהצלחה רבה

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 354.9 · צפיות: 17

משולש

משתמש צעיר
רות, קניתי לפני שבועיים - שלושה (זה עדיין לא אצלי) בחלילית ביפו קיובייס 5 אקסטנד, עלה לי 1600 ומשהו עם חתימה של הקונסרבטוריון שמאפשרת הנחה לתלמידים.
אם את רוצה תצרי קשר באישי, יש לי מה לומר לך.

LA12, נראה מצוין. איפה קנית?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
משולש תתחדשי על הקניה ! לגבי האפקט ש LA2 הביא, השתמשתי איתו לפעמים, והוא מעולה שבמעולים.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י LA12;287160:
סוף דבר, התוכנה הזו היא לדעת המומחים בסאונד - הכי טובה ואין על כך עוררים.
כל שאלה בקיובייס אשמח לענות.
קודם כל ברוכים הבאים, ותודה על ההיענות!
יש מחלוקת ידועה בין המומחים לגבי איזו תוכנה טובה יותר קיובייס או פרוטולס. אני אישית עובד על הקיובייס.
שתי התוכנות הללו מבוססות על ידע קודם והכרת האולפן האנלוגי. נתון זה מרחיק מעט את מי שאינו מכר ויודע איך הדברים פועלים.
אני הייתי מציע לקבל הדרכה לא רק על התוכנה, אלא הכרת הכלים האנלוגיים מן העבר, ואח"כ לגלות עד כמה הם הפכו להיות זמינים ופשוטים בתוך התוכנה עצמה.

כמחווה למשפט "כל שאלה בקיובייס אשמח לענות" - הנה טיפ קטן:
סיימתם את העבודה, יצאתם את הקובץ לפורמט שרציתם, עכשיו כל מה שנותר זה לאחסן את חומר הגלם (או למחוק למי שמעיז..)
אבל החומר כבד, הקובץ ענק, מה עושים?
יש אפשרות של הקטנת הקובץ בתוכנה. בתפריט קובץ יש אפשרות שמירת הפרוייקט בתיקיה חדשה. (יש להכין תיקיה יעודית ריקה) בחירה באופציה זו תפתח מסך בו ישנן שלש אופציות שמירה כשהראשונה מכווצת את הקובץ. (מינימייז)
היא בעצם מוחקת את כל הקבצים שנוצרו במהלך ההקלטה, ושבתוצר הסופי לא השתמשו בהם. לא רצוי להקפיא את העריכה (פריז אדיט) אם רוצים בעתיד לשנות.
בהצלחה.
נ.ב. עכשיו נופל לי האסימון שנראה לי שכבר העליתי את זה לפה פעם. לא נורא.

LA12

משתמש חדש
אברימי :

ברוכים הנמצאים !

אני עובד בשתי התוכנות גם בפרוטולס ובקיובייס ולדעתי שתיהן טובות ולכל אחת יש חסרונות ומעלות.

דעתי כמו שכתבת, שחייבים חייבים ידע יסודי בכל מערכת ההקלטות והסאונד כדי לדעת איך כל דבר עובד ואיך בסוף הכל מתחבר . . . . .
[ודי למבינים בערה זו]

כדי להפיק את המירב מהתוכנה המדהימה הזו צריך ללמוד אותה באופן יסודי, כך שהתועלת, האיכות, ומקסימום תוצאות - יהיו בצורה הכי טובה ! ! !

הקיובייס נראית תחילה מפחיד, אמנם אחרי שמכירים אותה מבפנים רואים כמה היא קלה ופשוטה לשימוש.

משולש:

מזל טוב ! תתחדש !

תוכל לפרט מה התחדש בקיובייס 5 - ישנם שינויים מהותיים ?

לגבי הפלאג , את הפלאג קבלתי, ושוב אני אישית לא רוכש פלאגים בארץ מטעמים שלי......

ישנו עוד פלאג מדהים של כלי נשיפה וכולל בתוכו כמובן גם שאר סוגי החליל למיניהם

הרי הוא :

יש הרבה מה לפרט עליו , אולי בהמשך [אני חייב לחזור לאולפן להמשיך להקליט]

יום מקסים לכולם ! ! !

LA12

קבצים מצורפים

• s.png
    KB 351.6 · צפיות: 19

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה