היכן מומלץ לקנות אורגנית?

FILE10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
1. היכן מומלץ לקנות אורגנית באזור המרכז/מודיעין מקום שיכניסו גם מקצבים וכו' ?

2. למטרת הובי ברמה טובה,
עדיף ימהה (PRS-750) או קרוג?

תודה רבה!

ברכ

משתמש רשום
1. כדאי להתקשר לכל חנות ולשאול מה המחיר, כמה מקצבים מקבלים, או אולי זה בתוספת תשלום,
על מי תחול עלות ההובלה, מה מקבלים (הוראות, פדל, נרתיק- לא חיב להיות שתקבלו משהו).

2. אם ההשואה היא בין ימהה PSR750 וקורג PA 600 ומעלה, אז ככה:
להרקדות הקורג טובה יותר, יש רמקולים עצמתיים ומקצבים יפים.
להקלטות: הימהה יותר נוחה, הצלילים שלה יותר מדויקים, יש אפשרות לשמור אאודיו ומידי גם לדיסק און קי. בקורג פחות קל להקליט, ואין אפשרות להקליט 2 ערוצים יחד והשמירה בדיסק און קי היא רק בקובץ מידי.

לשיקולכם.

FILE10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה על התשובה!
בכל אופן אם מישהו קנה במקום מסוים והיה מרוצה אשמח לדעת

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
סמט, מקום טוב לקנות קורג.
אם כי הייתי ממליץ לך על ימהה.
קורג לא טובה לחובבים, רק למקצועיים. אם אתה לא מתכנת, דוגם, או מנגן בארועים באופן מקצועי - או אין לך תקציב לPA800 ומעלה - אז בשבילך זה סתם אורגן פחות נוח לשימוש. המקצבים שמקבלים מהחנות הם ברמה שוה גם בימהה וגם בקורג, ולא בוחרים אורגן לפי מקצבים שמישהו שם עליו.
הימהה פחות זקוק לתכנות, הצלילים המובנים שלו מוכנים לנגינה, והוא נוח להפעלה. (אך הוא מוגבל ביכולת לתפקד אירוע, בבניית מקצבים וצלילים ושאר תכנותים)
אם בכל אופן אתה הולך על קורג, אז אני מוכר מקצבים וצלילים עבורו.

FILE10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י דוד מרדכי;1440177:
סמט, מקום טוב לקנות קורג.
אם כי הייתי ממליץ לך על ימהה.
קורג לא טובה לחובבים, רק למקצועיים. אם אתה לא מתכנת, דוגם, או מנגן בארועים באופן מקצועי - או אין לך תקציב לPA800 ומעלה - אז בשבילך זה סתם אורגן פחות נוח לשימוש. המקצבים שמקבלים מהחנות הם ברמה שוה גם בימהה וגם בקורג, ולא בוחרים אורגן לפי מקצבים שמישהו שם עליו.
הימהה פחות זקוק לתכנות, הצלילים המובנים שלו מוכנים לנגינה, והוא נוח להפעלה. (אך הוא מוגבל ביכולת לתפקד אירוע, בבניית מקצבים וצלילים ושאר תכנותים)
אם בכל אופן אתה הולך על קורג, אז אני מוכר מקצבים וצלילים עבורו.

התקשרתי לחנות ידועה בביתר והמליצו לי ממש קרוג PA600 או PA300
(הם מוכרים גם את Yamaha 750ׂ...)
מה עדיף? איזה מהם נשמע צליל כמו אירוע, ולא צליל אורגן?

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אם אתה מתלבט בין PA300 לPA600 - אז רק ימהה.
קורג פחות מPA800 ומעלה - לא משתלם לאף אחד. למקצועי זה לא מספיק, לחובב זה פחות טוב מימהה 750.
ולשאלתך, הקורג "יבש" יותר, הצלילים דורשים טיפול ועריכה לפי טעמך.
קורג שנשמע תזמורת זה אחד שהושקע בו הרבה מאד שעות עבודה, ולפעמים גם הקלטת דגימות ולופים של נגנים ומתופפים אמיתיים באולפן. וגם זה אפשרי רק בדגמים שמחירם בן 5 ספרות. (הכרטיס קול והממירים של הPA3X, יש אותם רק בPA3X, כמובן)
ימהה 750 הוא כלי נוח, קל להפעלה ועם צלילים נעימים לאוזן שנשמעים די טבעיים, כיף לנגן עליו, הוא קל לנשיאה, ומחירו הזול שוה את עצמו. בחנות יתנו לך מקצבים חסידיים נחמדים.
אל תתיחס להמלצות של חנות. יש להם מלאי להיפטר ממנו.
ושוב: אם אתה הולך על קורג, אני יכול לשדרג לך אותו במקצבים וצלילים מצויינים, העלות של זה + מחיר האורגן יהיה בס"ה הרבה יותר מהימהה 750. אבל אז זה לפחות יהיה שוה את זה.

שירי12

משתמש סופר מקצוען
יש בן אדם בביתר שמוכר ב-25% פחות מהמחיר בחנויות, אבל לצערי נמחק לי המספר.
אולי מישהו פה יודע..

FILE10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י דוד מרדכי;1441482:
אם אתה מתלבט בין PA300 לPA600 - אז רק ימהה.
קורג פחות מPA800 ומעלה - לא משתלם לאף אחד. למקצועי זה לא מספיק, לחובב זה פחות טוב מימהה 750.
ולשאלתך, הקורג "יבש" יותר, הצלילים דורשים טיפול ועריכה לפי טעמך.
קורג שנשמע תזמורת זה אחד שהושקע בו הרבה מאד שעות עבודה, ולפעמים גם הקלטת דגימות ולופים של נגנים ומתופפים אמיתיים באולפן. וגם זה אפשרי רק בדגמים שמחירם בן 5 ספרות. (הכרטיס קול והממירים של הPA3X, יש אותם רק בPA3X, כמובן)
ימהה 750 הוא כלי נוח, קל להפעלה ועם צלילים נעימים לאוזן שנשמעים די טבעיים, כיף לנגן עליו, הוא קל לנשיאה, ומחירו הזול שוה את עצמו. בחנות יתנו לך מקצבים חסידיים נחמדים.
אל תתיחס להמלצות של חנות. יש להם מלאי להיפטר ממנו.
ושוב: אם אתה הולך על קורג, אני יכול לשדרג לך אותו במקצבים וצלילים מצויינים, העלות של זה + מחיר האורגן יהיה בס"ה הרבה יותר מהימהה 750. אבל אז זה לפחות יהיה שוה את זה.

תודה גדולה על התשובה המפורטת!!!
אבל פשוט מדהים איך יש תשובות שונות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=156560
ובהרקדות הקרוג נשמע אמין יותר...

FILE10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ואיפה מומלץ לקנות??
תודה למשיבים!

יפית 100

משתמש פעיל
כשתחליטו על מה ללכת קורג'/ימהה - אשמח גם לשמוע
גם אני בדרך לקנות לצורך חובבנות בלבד (לפי שמיעה), והתשובות כאן מבלבלות...
תצליחו בבחירה
ותעדכנו!
תודה

FILE10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יעזור לדעת אצל מי מומלץ ושווה לרכוש אורגנית
אפשר גם באישי
תודה רבה!!!

avi19944

משתמש רשום
דוד אני חולק עליך pa 600 זה אורגן מעולה ומקבל דגימות בידיוק כמו הpa800 רק אי אפשר לבנות שם דגימות שזה לרוב לא מענין לאנשים חובבנים ול600 יש יותר מקום לדגימות מה800 ל600 יש -96 מגה ול800- 64

עוד דבר על תמליץ כל כך ללכת לpa 800 בגלל שהוא לא מקבל מקצבים וחומר שעשו על pa600/900/x3le /x3...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה