נכתב ע"י יואל שווארץ;941167:
נכתב ע"י יואל שווארץ;941189:את בטוחה שיש לך גרסת עברית?
--
תנסי למצוא אופציה זה
נכתב ע"י גיליון;941261:ב- CS6 זה לא קיים.
כפי שהבנתי מ-CS6 הפסיקו עם התמיכה בשפות מימין לשמאל.
נכתב ע"י eliezer;941266:ההפך, הכניסו את זה אפילו בגרסאות רגילות. (לא בדקתי)
מ"מ זה ישנו, וגם יש כיונים בסטורי, רק שינו את הסדר של כמה דברים.
איני זוכר בע"פ כעת.
נכתב ע"י גיליון;941269:אם מישהו יוכל לכוון אותי היכן נמצאים הדברים הללו - אודה לו עד מאוד!
נכתב ע"י amit10405;941399:בחלק של התנאי שימוש, יש לבחור באופציה "תומך עברית" או Hebrew Enabled.
זה מפעיל את האופציה של כתיבה מימין לשמאל.
נכתב ע"י eliezer;941279:
נכתב ע"י גיליון;943239:וקיימת גרסת me?
ככל הידוע לי - לא.
אז למה מתאים מה שהם כותבים שם?
נכתב ע"י eliezer;943259:קיימת גרסת me לcs6. ואני עובד איתה בפועל ממש בימים אלו.
.ראי כאן:
http://www.arigent.co.il/products/ProdDtl.asp?Pid=2602
ההבדל בין כעת לעבר, שהמשווק ומייצר שלה זה אדובי עצמם ולא חברה זרה מצרפת.
ושיש תכונות מסויימות,חלקיות, שקיימות כעת גם בתוכנה הרגילה. איני זוכר מה מהן. אך כמדומני שאפשר למשל לפתוח קובץ עברי בלי שישתבש.(אין לי הגרסה הזו כדי לבדוק..)
הנהנכתב ע"י גיליון;943265:אפשר בבקשה להעלות צילום מסך של אפשרויות ימין-שמאל ב-CS6?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: