אני עשיתי אצל דודו נאסה בסניף במישור אדומים עלה באזור ה250בנוסף איפה הכי זול לעשות כיוון פרוננט?
לא נראה לי יש לך מה להשקיע ברכב מ2003 קנה הכי זול...מחפש מקום אמין וזול, והאם יש עדיפות לצמיגים מסויימים (קורולה 2003)
תודה.
סוג הרכב לא ממש משנה.
זול באוטו דיפו בהזמנה דרך האתר, אבל השירות לא משהו...
בשביל שירות ממליץ על צמיגי מוטי דוידו.
!!!!!!!!!!!רק ג'וליאן ברחוב תובל
אנחנו אצל הבן אורון צמיגים.סוג הרכב לא ממש משנה.
זול באוטו דיפו בהזמנה דרך האתר, אבל השירות לא משהו...
בשביל שירות ממליץ על צמיגי מוטי דוידו.
זה כמו להגיד -לא נראה לי יש לך מה להשקיע ברכב מ2003 קנה הכי זול...
אם אתה ממש מבוגר זה נכון....זה כמו להגיד -
אם אתה כבר מבוגר - תקנה נעליים בשקל
ממש לא נכון, בדיוק להיפך, מכיון שאין לרכב הרבה מערכות בטיחות כמו לרכבים חדשים, כדאי מאד להשקיע בצמיגים איכותיים כדי לקבל אחיזת כביש יותר בטוחה (לי יש קורולה 2003 והחלפתי לצמידי גודייר שע"פ מומחים בארץ זה עדיף ממישלן שמתאים יותר למזג אויר אירופאי(לא נראה לי יש לך מה להשקיע ברכב מ2003 קנה הכי זול...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: