אנחנו מכירות?רוצה ד"ש נוסף?
אנחנו מכירות?רוצה ד"ש נוסף?
אני משתדל שלא לאכול בחלק מן האולמות, נכנסים למטבח ולפעמים אין חשק אחרי זה לאכול,כולכן גם לא אוכלות בבארים של אירוסין לדוג'?
לא משהו שידוע לי, סתם התכבדתי למסור לך ד"ש אם זה יתגמל אותי במשהו:}אנחנו מכירות?
בדיוקאני משתדל שלא לאכול בחלק מן האולמות, נכנסים למטבח ולפעמים אין חשק אחרי זה לאכול,
אבל לשמחתי לא מכיר בתים שיש בהם שחור על הקירות מרוב שמן, ולא בתים שיש בהם שמן מלפני שבוע פלוס שעליו מטגנים שניצל.
במיוחד שהשכנים שלנו סבירים לגמרי, וכן - מכיוון וראש אנחנו יודעים מה אמורים להביא, אז זה חוסך חלק מהכנת סעודת פורים,
לאף אחד אין ענין לבזבז כסף או זמן, ולכן הכל מסודר מראש,
ואם מטרת משלוח מנות זה להרבות אהבה ושלום בין החברים, אז כזה משלוח מנות באמת מרבה,
אין יותר כייף משכן שיכור כמו לוט שנכנס אלינו הביתה ומחמיא על המשלוח מנות שהבאנו, וזה לא משהו קנוי, זה חלק מהבית.
הרגשה אמיתית של פעם, שחבל שאין אותה כל השנה.
אולי יום אחד נהיה שכנותלא משהו שידוע לי, סתם התכבדתי למסור לך ד"ש אם זה יתגמל אותי במשהו:}
ולכן בדיוק מתריעים פהאבל סתם ככה איך אפשר לזרוק לפח משהו שטרחו ועבדו עליו כדי לשמח אתכם? לא יודעת לי אין לב לעשות ככה...
זה יכול להיות משפחה הכי טובה רק הבעיה שהם לא שוטפים ידים עם סבון,ולא מקפידים על היגיינה של הילדיםלנו היו שכנים שהמצב שם היה על הפנים [משפחת רווחה,עם אלימות וכדו'...] וכשהם הביאו לנו משלוח מנות ביתי כמובן שאף אחד לא רצה לאכול את זה...
אבל זה מקרה קיצוני ממש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: