לגבי סעיפים א,ב,ד גם יהודים כך ולא רק ערביםאני לא רוצה להכליל ויש יוצאים מן הכלל כמובן
אבל :
א. ערבים מקבלים הקלות ברישום לאוניברסיטאות. כלומר אם ערבי קיבל במבחן אותו ציון כמו יהודי, יכול להיות שאת היהודי לא יקבלו ואת הערבי כן, בגלל "העדפה מתקנת".
ב. מעדויות של מספר סטודנטים, הרבה פעמים במבחנים באוניברסיטה הערבים מדברים אחד עם השני באמצע המבחן ומגלים תשובות בערבית, וכשהמרצה שואל מה זה אמור להיות הוא אומר "רק ביקשתי עט" (אחרי שהוא דיבר עשר דקות).
ג. חלק מהרופאים הערבים כתבו בפייסבוק דברים בשבח אחיהם המחבלים הרוצחים
ד. חלק מהרופאים הערבים קיבלו את ההסמכה שלהם במדינות שבהן האוניברסיטאות ברמה נמוכה בהרבה מאשר בארץ
כל מה שכתבתי כאן אלו עובדות מבוססות. לא "שמועות".
לכן אני מציע לבדוק טוב טוב לפני שהולכים לרופא ערבי
אין אמונה בגוייםמה עדיף לדעתכם? יש סיבה לחשוש מרופאה ערביה?
בינגו!אין אמונה בגויים
נקודה.
גם לא הייתם עולים על אוטובוס אגד עם נהג ערבי...אם כבר רופא רע - שיהיה ערבי. למה לא למות על קידוש ה'.....
ובנימה רצינית. לא הייתי עולה על טיסה עם טייס ערבי, אבל בתור רופא - כן.
מה ההבדל?
ערבי מוכן להתאבד ולקחת על הדרך עוד כמה טרמפיסטים... אבל בתור רופא שממשיך לעבוד גם מחר.. הוא לא יקח סיכון.
כי אנחנו נשים, וכפי הידוע איננו לומדות גמרא ושולחן ערוך.....הנידון הזה כבר נמצא בגמרא ובשלחן ערוך ולמה דנים כאן כמו בורים ועמי הארץ.
1.מהיכן אתה לוקח שהם מקבלים הקלות, שיש להם עדיפות מתקנת זה אמור להיות כתוב באיזה שהוא מקום.אני לא רוצה להכליל ויש יוצאים מן הכלל כמובן
אבל :
א. ערבים מקבלים הקלות ברישום לאוניברסיטאות. כלומר אם ערבי קיבל במבחן אותו ציון כמו יהודי, יכול להיות שאת היהודי לא יקבלו ואת הערבי כן, בגלל "העדפה מתקנת".
ב. מעדויות של מספר סטודנטים, הרבה פעמים במבחנים באוניברסיטה הערבים מדברים אחד עם השני באמצע המבחן ומגלים תשובות בערבית, וכשהמרצה שואל מה זה אמור להיות הוא אומר "רק ביקשתי עט" (אחרי שהוא דיבר עשר דקות).
ג. חלק מהרופאים הערבים כתבו בפייסבוק דברים בשבח אחיהם המחבלים הרוצחים
ד. חלק מהרופאים הערבים קיבלו את ההסמכה שלהם במדינות שבהן האוניברסיטאות ברמה נמוכה בהרבה מאשר בארץ
כל מה שכתבתי כאן אלו עובדות מבוססות. לא "שמועות".
לכן אני מציע לבדוק טוב טוב לפני שהולכים לרופא ערבי
אני לא מצדיק את מעשיו, אבל כידוע הוא עשה זאת מפני שחשב שבזה הוא יציל יהודים רבים (מניעת פוגרום ענק בחברון)דווקא לדאבונינו מקרבנו יצא רופא שהיה רוצח מתועב שרצח 39 ערבים
זה נבלה וזה טרפה....הרופאים הערבים הרבה יותר נחמדים מהרופאים הרוסיים- מנסיון..
לחשוש שמה?יש סיבה לחשוש מרופאה ערביה?
מרץ/העבודה....?אשכול של גזענות, וחוסר ענייניות.
בל"ד!מרץ/העבודה....?
לנו יש רופא ילדים רוסי מצויין!!. נחמד מאוד!! וממש מקצועי.הרופאים הערבים הרבה יותר נחמדים מהרופאים הרוסיים- מנסיון..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: