בצימרים יש פתרונות לזהתודה לכם.
זבובים לא נשמע טוב
בצימרים יש פתרונות לזהתודה לכם.
זבובים לא נשמע טוב
תנסי את קימונו הינו שם שבוע שעבר בריכה גדולה וגקוזי מפנק חצר מושקעת ונעימהתודה מרמרוש, עוזר לי.
בנתיים ניסיתי להתקשר לאחד מבעלי הצימרים הפוטנצייאלים, וצחק עלי שאיפה אני חיה וכבר כל בין הזמנים סגור מלפני פסח!
האם אכן כך?? איחרנו את המועד? אנחנו רוצים צימר עם בריכה פרטית, כנראה נתפס הכי מהר
ידוע, ולכך כתבתי את הנ"ל.אני גר במושב, ואני לא מחפש אווירה פחות פסטורלית ממה שיש לי בבית.. אולי בזה נעוץ ההבדל.
בספסופה ובמקומות מוכרים אכן בגדול זה כבר מאוחר עכשיו.האם אכן כך?? איחרנו את המועד?
דווקא היינו בספסופה בחלק ה'ישן', אבל עדיין היה מטופח. (לפחות ברחוב שאנחנו היינו בו , היינו בצימר 'פנינת הזהב')מה שמוזר אלו הבדלי הגישות בין אנשים.
בעיני ספסופה הוא היישוב שהכי איכזב אותי מבחינת מראה.
בתים חדשים ברחובות חשופים מצל, מרגיש כמו שכונת יוקרה חסרת חיים, תכנון עירוני מכוער ושמש שקופחת על הראש.
הייתי שם פעם אחת בוילה, ולא הייתי מתארח שם בחיים, בעיני זאת התגלמות של כיעור.
ובשקט אגלה - שהטעם שלי כנראה הפוך, אני אוהב את הבתים הישנים המוצלים, את החצרות ה"מוזנחים" את המקומות הסודיים וה'לא מטופחים', שילוט עתיק, קשים וגבבות, ואפילו את הריח של העולם, כבשים עיזים ופרות (תרנגולים פחות)
זה כל הקסם שיש לעולם להציע.
נראה מקסים , אבל הבריכה לא פרטית...תנסי את קימונו הינו שם שבוע שעבר בריכה גדולה וגקוזי מפנק חצר מושקעת ונעימה
כל אחד מקבל את זה לבד, אבל הבריכה לא פרטית...
המתחם באמת נראה מפתה! ירוק ומקסים...כל אחד מקבל את זה לבד
כשאנחנו הינו אנחנו הינו הבודדים במתחם ההוא והבריכה היתה רק לנו והיא ענקית
תנסו לברר
דלתון ממש לא מרשים ולא מטופח
מלא לולים וזבוובים
אבל ביננו איפה כן מרשים כאן
בשוייץ, אולי באוסטריה
שם כל בית בובוניירה והדשא מסביב והאדניות ..... וכו'
כאן הכל מלא פסולת והזנחה...
יש גם כאן מקומות מטופחים בהחלט (והייתי גם בשוויץ ובאוסטריה ובאיטליה ובצרפת ועוד), הם פשוט לא נגישים לנו הציבור החרדי בגלל שאין מניין או שלא מקבלים בשמחה חרדים , או שלא נמצאים בסמיכות לאטרקציות בצפון וכו'דלתון ממש לא מרשים ולא מטופח
מלא לולים וזבוובים
בשוייץ, אולי באוסטריה
דלתון באמת ישוב די מוזנח לטעמי, ספסופה יפה ומטפחת יותראשמח לדעת אם יש בספסופה מקומות לצילום :רפת,כרמים וסתם פינות יפות
כל מידע יעזור לי
אסור לדבר ככה על ארץ ישראל!אבל ביננו איפה כן מרשים כאן
בשוייץ, אולי באוסטריה
כנראה היית שם לפני הרבה זמןדלתון ממש לא מרשים ולא מטופח
מלא לולים וזבוובים
בשוייץ, אולי באוסטריה
שאלה קצת קשורה
באיזה צימר ההיתם שם
אנחנו מחפשים צימר/ וילה בדלתון/ספסופה
ל15 איש יש לכם המלצות?
הגדרת את זה בדיוק אבל בדיוק כמו שצריךהייתי הרבה פעמים בשניהם
ההבדלים מזערים וזה מה שיש לרשום
דלתון אווירה קצת יותר כפרית ויותר מרגיעה, הרבה לולים יקב צמוד וכו'.
ספסופה טיפה יותר מפותח וגינות ילדים יותר מושקעות
קצת יותר קריר ומוצל בדלתון כי המושב יותר גבוה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: