מידע שימושי היימישע פוסט

שולעם

משתמש חדש
נכתב ע"י חסידישער;807657:
אין לי כל כוונה לגרום להם הפסד ממוני, אך האמינות שלהם ירודה מאוד... מניסיון!

אחד מדודי, שלח עמם הזמנות לחתונה, ו-200 מתוכם לא הגיעו ליעדם. הם נמצאו בפח אשפה, 100 מטר מביתו של הדוד. ודי בזה...

אני בעבודתי שולח איתם קבוע עשרות מעטפות בחודש וכולן מגיעות ליעדן.
אני מאוד מרוצה מהם - והם אמינים מאוד!!!

זה שאתה סיפרת על דודך שחיתן וכו'
אני מזדהה עם סיפורך, שכן, לפני כמה חודשים בן דודי חיתן את הבן ולא קיבלתי הזמנה.
ואח"כ דיברו בכל המשפחה שהבן דוד שלח את ההזמנות עם ה"היימישע פוסט" ורוב ההזמנות לא הגיעו ליעדם. (וכמובן כמה כאב ועגמ"נ וכו').
אני, שמתוקף עבודתי מכיר את הנהלת ה"הימישע פוסט" התקשרתי אליו עם כל הזעם על המעשה אשר עשה, ואמרתי לו בנחרצות שאני מפסיק לעבוד איתו - שכן גיליתי שהוא אינו אמין!
ואז הוא שאל אותי מי זה הבן דוד שחיתן - מה שמו? ועניתי לו משפ' פלונית מב"ב.
ואז הוא אומר לי, תקשיב לי, הם לא שלחו איתי שום הזמנה.
יש לי מתחרה בשוק (יש שלשה בשוק שאני מכיר ואחד מהם ידוע כלא אמין כלל) שהוא מאוד לא אמין ואנשים שולחים איתו כי הם לא מכירים אותו היטב, ואחרי שהם נכוים ממנו הם מספרים לחבריהם ולמכריהם שהם שלחו עם ה"היימישע פוסט" (הם לא יודעים שיש כמה בשוק ושזה היה אחר) וההזמנות לא חולקו.
והוסיף ואמר לי כראיה, תתקשר לבן דודך ותשאל אותו את הטלפון של ה"היימישע פוסט" שאיתם הוא שלח ותראה שזה לא הטלפון שלי.
ואכן ביררתי אצל בן דודי ונודע לי שזה אכן מס' של אחד ממתחריו.
(שוב, לא כל מתחריו אינם אמינים, יש אחד מהם שגרם לעשרות מחותנים עגמ"נ רבה ביום שמחתם).

ועכשיו אליך ידידי המצוטט,
היות ואני עובד איתם ואני בודק תמיד שהכל תקין אצלם.
אודה לך מאוד עם תברר אצל דודך כנ"ל מה הטלפון של האיש קשר איתו עבד.
ותעדכן אותי - חשוב לי לדעת!

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שולעם צודק,
ויותר מזה יש להיימשע פוסט ציטוטים, ואנשי דלא מעלי מגיעים לקחת בטענה שהימישע פוסט שלח אותם,
אח"כ מתברר שמישהו אחר לקח, ועד שאתה מתקשר לצעוק עליו הוא אומרה לך שכבר שלח את הכל לחלוקה, ומוריד קצת מהמחיר, ולפעמים שולח הכל ולפעמים ...

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אנחנו שלחנו מספר פעמים עם "היימישע פוסט" (ולא דיוור ישיר וכד' שאין לי מושג איך הם, יתכן שטובים)
והיה בסדר גמור.

גרפוטו

משתמש מקצוען
לשון הרע!

או שאני לא יודעת בדיוק את ההלכות,
אבל אם זה לשון הרע, אני חושבת שהנהלת פרוג צריכה למחוק את התגובה הראשונה.
(במיוחד עכשיו, בשביתה, שהרבה מחפשים אותם...)

אלן

משתמש רשום
תודה לשולם, רק היום שמתי לב לאינפורמציה נחוצה זו, וכמובן תודה למי שעוררו למסור אינפורמציה זו
ושאלתי, האם כל האינפורמציה שמסרת פה עדיין רלוונטית?
וגם המספר 1700-508889, הוא של זה שאתה עובד איתו ומרוצה ממנו או של אחר?
תודה

וכמובן פרסום פרטים אלו אינו אסור, אלא זה הוא לצורך ברור ומצוה רבה, ומי שאינו יודע את ההלכות שילמד או שישאל רב, רב ולא אחד שלומד ואינו יודע רק להחמיר ולגרום תקלות בכך, כי מצוה לעזור לאחר שלא יוליכוהו שולל, וראה הלכות רכילות כלל ט' סעיף י' ועוד, וכמובן שצריך שיושלמו כל הפרטים המפורסמים בהלכות הנ"ל

אחת / אפס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
למשהו יש את המספר של דיוור ישיר או מהו טובו אמין
מהיר כמובן...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה