מידע שימושי היום! הילולת מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל! הדליקו נר לעילו נשמתו! וזכותו תגן עלינו ועל כל עם ישראל! אמן!!

etidan

משתמש מקצוען
(מצורף סרטון קצר שהרב קורא למשיח משו חמוד!!!)

עם ישראל!!
תקראו כמה פרקים לעילוי נשמתו
הרב עובדיה יוסף בן גורג'יה!!!!
וזכותו תגן עליכם ועל כל עם ישראל!!
סיפור קצר שבנו הרב יצחק יוסף שליט"א מספר על האהבת התורה שהיתה לו... יש מליוני סיפורים מאלפים אבל את זה שמעתי בדיוק עכשיו.. תקראו וזה יהיה לעילוי נשמתו ולזכותכם!!

היה פעם באחד הנסיעות שלנו שטסתי איתו לחוץ לארץ, היתה טיסה מדלאס לניויורק, הרב נתן שם שיעורים.
במטוס היינו רק אני ומרן אבא זכר צדיק וקדוש לברכה ועוד אחד שליווה אותנו יהודים. כולם היו גויים.
באמצע הטיסה אני מרגיש שהמטוס מתנענע לכאן ולכאן ושומע צעקות באנגלית, אני לא יודע אנגלית אבל הבנתי מהצעקות שקורה משהו, אני מסתכל מהחלון ורואה את ההרים קרובים אלינו והכל זז.
מרן היה לו גמרא שמנה ביד ולומד, נענעתי אותו ואמרתי לו אבא כנראה קרה משו במטוס תשמע את הצעקות. ואבא אמר לי: תפסיק פחדן תפסיק!
בסוף המטוס ישבה בחורה יהודיה שראתה שאני אומר לרב והוא מבטל אותי, היא קמה ואמרה לו: כבוד הרב המטוס עומד להתרסק תתפלל עלינו! אמרתי לו: אבא שמעת אני לא סתם פחדן.
אבא מסתכל מהחלון ובאמת רואה שכל ההרים מתחתינו קרובים והמטוס זז לכאן ולכאן.
מה שקרה – וזה היה לפני 40 שנה, היה חור בדלק, כל הדלק נשפך ואין דלק. אז הוא לא יכול לטוס גבוה והוא מחפש מקום לנחות והוא צועק ברמקול איפה לנחות וכולם בלחץ לחפש מקום לנחיתת חירום.
היה פחד וחלחלה במטוס אנשים התחבקו אחד עם השני, נפרדים ובוכים.
אני עצמי אחזתי חיל וחלחלה קיבלתי על עצמי לכתוב ילקוט יוסף ולהתחזק.
ושימו לב מה מרן עשה באותו שעה!
אדם גדול נמדד בשעות כאלה לא ביום רגיל!
הרב אחרי שהוא הבין את המצב והוא ראה שבאמת המטוס מתנענע מכאן לכאן ועוד רגע מתרסקים, הוא פונה אלי והספר ביד שלו ואומר לי: יצחק חסר לי 14 דף בדף היומי תן לי להשלים אותם אל תפריע לי! לקח את הגמרא והתחיל להתנענע...
איך אפשר להבין גמרא ותוספות שהוא יודע שעוד רגע הוא יכול התרסק??
איזה אהבת התורה!!!
כל הגויים ראו אותו מתנענע וחשבו שהוא מתפלל אז הסתכלו עליו וקיוו שבזכותו נגאל.
בסופו של דבר אתם מבינים שנחתנו... אחרת מה אני עושה כאן...
נחתנו באיזה שדה תעופה צבאי בין ההרים כל המסלול היה קצף ומלא אמבולנסים. נחיתת חרום.
הקבינט הגוי יצא, הצדיע למרן ואמר באנגלית שאף אחד לא יקום לצאת! קודם כל הרבאי ואז כולם!
כולם הצדיעו למרן, כל הגויים. ירדנו עד שהביאו מטוס חילופי וחזרנו לניו יורק.
וזה לא סיפורי חסידים של פעם. אני ראיתי את זה בעניים שלי!
איך אדם יושב לומד כאילו כלום שעוד רגע יכול להתרסק!

איזה אהבת התורה!!

"ובתורתו יהגה יומם ולילה"
P11008292.jpg

קבצים מצורפים

• מרן מאור העולם רבינו עובדיה יוסף זצוקל בקריאה נרגשת למלך המשיח לבוא כבר.zip
    1.4 MB · צפיות: 26

סוווווף !!!

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
היום ההילולה / יארצייט של מרן הרב עובדיה יוסף זצוק"ל
תפיצו את המודעה ובטוח שימליץ טוב עליכם.

לרשת.jpg

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה