בקשת תפילה היולדת היקרה בת 26 - רואים ניסים - ממשיכים להתפלל - חוה לאה בת אסתר

חגית:)

משתמש פעיל
@חגית:)

הבנתי שאת בת משפחה,
תוכלי לתת לנו עדכונים? תודה רבה
ובשורות טובות !

אכן, אני בת משפחה..
ולצערי המצב קשה,
אין לי עדכונים לספר,
חוץ מתפילות, אמונה, תפילות,קבלות!!!!!

והלוואי!
שמהר מהר אני אבשר פה בשורות טובות!!

נחליאלי(ת)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
סתם לידיעה כללית
במחלקות קורונה אין עדכונים כל כמה דק'
יש עדכונים כלליים מדי כמה שעות או פעם ביום תלוי בביה"ח
וב"ה שבמקרה של לאה יש עדכונים גם לפני ואחרי פרוצדורות רפואיות מורכבות
(ואני גם קרובת משפחה, אבל חיכיתי יחד עם בעלה במוצ"ש במשך 3 שעות עד שהתקבל עדכון מביה"ח מה מצבה....
תוך נסיון להפעיל קשרים עם אנשים מבפנים ומבחוץ כל הזמן)

חגית:)

משתמש פעיל
סתם לידיעה כללית
במחלקות קורונה אין עדכונים כל כמה דק'
יש עדכונים כלליים מדי כמה שעות או פעם ביום תלוי בביה"ח
וב"ה שבמקרה של לאה יש עדכונים גם לפני ואחרי פרוצדורות רפואיות מורכבות
(ואני גם קרובת משפחה, אבל חיכיתי יחד עם בעלה במוצ"ש במשך 3 שעות עד שהתקבל עדכון מביה"ח מה מצבה....
תוך נסיון להפעיל קשרים עם אנשים מבפנים ומבחוץ כל הזמן)

נכון!!
המתח הזה גומר!!!
את לא יודעת מה קורה ומה התפתח!
ה' יעזור!
תודה לכל המשתתפים והמתפללים!

מצלמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכון!!
המתח הזה גומר!!!
את לא יודעת מה קורה ומה התפתח!
ה' יעזור!
תודה לכל המשתתפים והמתפללים!

מתח באמת גומר !
מצד שני -
אם לא מעדכנים - זה אומר שלא נהיה גרוע יותר...
ובקורונה - שהמצב הוא יציב, אפילו שהוא קשה - זה סוג של הטבה.

רפואה שלמה במהרה!

דייד

משתמש מקצוען
קיבלתי
חברות , מצורף בזה קישור לגוגל שייטס , בה כל אחת כותבת את התהילים שהיא לוקחת כדי לקרב את רפואתה של חוה לאה בת אסתר !! אנא קחו על עצמכם כמה פרקי תהילים ואל תשכחו להעביר את ההודעה הזאת לכמה שיותר אנשים ! ותזכרנה : מי שעושה פסיעה בשביל אחרים חוסך לעצמו כמה אלפים ... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KHYnYachKlbADkACOKYETw-VEnh_oO9Sy8vzl0maCCg/edit?usp=sharing

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קיבלתי
חברות , מצורף בזה קישור לגוגל שייטס , בה כל אחת כותבת את התהילים שהיא לוקחת כדי לקרב את רפואתה של חוה לאה בת אסתר !! אנא קחו על עצמכם כמה פרקי תהילים ואל תשכחו להעביר את ההודעה הזאת לכמה שיותר אנשים ! ותזכרנה : מי שעושה פסיעה בשביל אחרים חוסך לעצמו כמה אלפים ... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KHYnYachKlbADkACOKYETw-VEnh_oO9Sy8vzl0maCCg/edit?usp=sharing
חסום בנטפרי..... :rolleyes:

פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה