גדול"למה המגב האחורי עובד כל הזמן"?
גדול"למה המגב האחורי עובד כל הזמן"?
למה באמת?? חחחגדול
על מה זה יושב?וכל האלה שצוחקים על נשים:
נשים טובות בהרבה תחומים: בתקשורת בין אישית, בלנקות, לבשל, לצאת לעבוד משרה מלאה ולחזור למשרה מלאה בבית, לארגן אירועים, פסיכולוגיות לעת מצוא...
גם גברים טובים: לכוון שעון שבת, לנהוג ו... שניה! אחרי שמכוונים שעון שבת צריך להעביר אותו למצב שעון . עזוב, אני כבר אכוון. לך למכולת תקנה שקית חלב. אה, יש?? כן, תקנה. שיהיה.
משקעים חזקיםעל מה זה יושב?
אואואואאואו, סיפור של כל נהג חדש.... אמנם אני יכולה להגיד לכם - שכאשר עברו לי 72 שעות לרישיון החדש שלי שכרתי רכב... כן היה מפחיד קצת בהתחלה... אבל עד חודש לרישיון - השכרתי 4 פעמיםרכב , ומפעם לפעם עלה גודל והשבחת הרכב.... ככה זה נהג חדש... ימבות של כסף... וכן מוכר פספוס הפניותמזמן לא צחקתי כל כך הרבה
לא הבנתי אחרי ששכרת רכב פעם אחת, קנית רכב והשכרת אותו 4 פעמים?אואואואאואו, סיפור של כל נהג חדש.... אמנם אני יכולה להגיד לכם - שכאשר עברו לי 72 שעות לרישיון החדש שלי שכרתי רכב... כן היה מפחיד קצת בהתחלה... אבל עד חודש לרישיון - השכרתי 4 פעמיםרכב , ומפעם לפעם עלה גודל והשבחת הרכב.... ככה זה נהג חדש... ימבות של כסף... וכן מוכר פספוס הפניות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: