@Natan Galant, איך אפשר להירשם לרשימת התפוצה שלך חוץ מהקישור הנ"ל שחסום לי?
תודה.
תודה.
זה לא חסר. פשוט תרגלים, ואז נהנים שתמיד רואים את רשימת המיילים מימין.אבל כעת אי אפשר לראות את ההודעה על מסך מלא...
(אמנם אפשר כל פעם ללחוץ למעלה ולעבור למסך מלא, אבל בכל זאת הייתי מצפה שלחיצה כפולה תפתח את ההודעה על מסך מלא).
שלח מייל עם בקשת צירוף ואצרף אותך@Natan Galant, איך אפשר להירשם לרשימת התפוצה שלך חוץ מהקישור הנ"ל שחסום לי?
תודה.
כמעט. באאוטלוק אפשר לגרור קבצים פנימה והחוצה וזה בפירוש יותר נוח מהג'ימייל.ממש תודה, כמו האאוטלוק.
אפשר גם בגימייל, להקטין קצת את התצוגה שלא יתפס את כל המסך, ולסחוב קבצים.כמעט. באאוטלוק אפשר לגרור קבצים פנימה והחוצה וזה בפירוש יותר נוח מהג'ימייל.
למה?לטעמי פיצול רחבי נח בהרבה...
למה?
החלוקה לרוחב הגיונית ומזכירה את אאוטלוק. החלוקה לגובה (חצי למעלה וחצי למטה) נראית מאוד לא נוחה.איך עונים על כזו שאלה?...
מאותה סיבה שגלידת פיסטוק חביבה עלי יותר ממוקה...
החלוקה לרוחב הגיונית ומזכירה את אאוטלוק. החלוקה לגובה (חצי למעלה וחצי למטה) נראית מאוד לא נוחה.
נראה לי שחלוקה רוחבית באמת מתאימה רק למי שאוהב גלידת פיסטוק (שלא ידעתי שיש מישהו שאוהב אותה)איך עונים על כזו שאלה?...
מאותה סיבה שגלידת פיסטוק חביבה עלי יותר ממוקה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: