תודה.הייתי שם היום. יש להם:
מכשיר כמו נינגה מחברה אחרת, או תרמיל או תיק נסיעות קטן או ערכת סכינים - לא יודעת איך המוצרים האלה שקולים במחירם...
אחר כך הגיעו פתאום מזוודות בכל מיני גדלים
שווה?
זה רק בשביל זה משהו כמו 150 ש"ח במקרה הטוב...
זה שיך לארגון המורים? כי זה לא מופיע באתר. מישהי יכולה להעלות קישור לזה?
בפורום מורות אחר כתבה מישהי שנגמרהיום המזוודות והיה היום רק שייקר מצעים זוגי או מזוודת יד רכה.מתכננת אולי ללכת מחר, יש מישהו שהיה היום ויכול לעדכן אם נשאר מזוודות?
זה בדיסיטי- ליד מעלה אדומיםמי שגר במרכז מוותר על זה? זה באזור ירושלים, נכון?
הייתי היום, נגמרו המזוודות,
היה רק -
סט מצעים זוגי,
או תיק יד של FILA
או סט של -קפה סוכר תה...
אמרו שמחר-רביעי יגיעו עוד מזוודות, אבל א'א להסתמך על זה, כי מגיע ונגמר מאוד מהר...
צריכים מזל
עד שהתחילו עם היריד הזה המתנה היתה מגיעה לבי"ס, אבל לא הייתה מאד שווה (סדר גודל של עכבר מחשב, רמקול בלוטוס או כירבולית). מאז שהתחילו המתנות יותר שוות, אבל אני לא מקבלת את המתנה...אני לא אסע עד מעלה אדומים בשביל המתנות שאמרו כאן,
אבל מאוד מרגיז אותי למה לא עושים מוקדים בכל הארץ כמו שעשו בהסתדרות. זה נשמע לכם הגיוני שאני אבוא מהצפון עד אזור ירושלים?...
ומאידך למה שאני אפסיד את המתנות שאני משלמת עליהם כל חודש תוין ותקילין 60 ש"ח.
חייבים להתארגן יחד ולפנות אליהם בעיניין!!!
זה בעקרון יריד מכירות.אני לא אסע עד מעלה אדומים בשביל המתנות שאמרו כאן,
אבל מאוד מרגיז אותי למה לא עושים מוקדים בכל הארץ כמו שעשו בהסתדרות. זה נשמע לכם הגיוני שאני אבוא מהצפון עד אזור ירושלים?...
ומאידך למה שאני אפסיד את המתנות שאני משלמת עליהם כל חודש תוין ותקילין 60 ש"ח.
חייבים להתארגן יחד ולפנות אליהם בעיניין!!!
כן אבל אם מחלקים שם מתנות לחברי הארגון אז אין סיבה שאני לא אקבל, רק כי אזור החיוג שלי לא 02זה בעקרון יריד מכירות.
לגמריכן אבל אם מחלקים שם מתנות לחברי הארגון אז אין סיבה שאני לא אקבל, רק כי אזור החיוג שלי לא 02
עד שהתחילו עם היריד הזה המתנה היתה מגיעה לבי"ס, אבל לא הייתה מאד שווה (סדר גודל של עכבר מחשב, רמקול בלוטוס או כירבולית). מאז שהתחילו המתנות יותר שוות, אבל אני לא מקבלת את המתנה...
כן אבל אם מחלקים שם מתנות לחברי הארגון אז אין סיבה שאני לא אקבל, רק כי אזור החיוג שלי לא 02
המתנות יותר שוות, אבל אני לא מקבלת את המתנה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: