זו יותר פרסומת לעסקן מאשר פגיעה באנג'לנראה לי הגזימו
זו יותר פרסומת לעסקן מאשר פגיעה באנג'ל
מדובר באתר תדמית של אנג'ל, לא אתר מכירות
מכה קשה נוספת למאפיית אנג'ל: בוטלה אחת הזמנות הגדולות ביותר לשבוע הקרוב שתוכננה לקראת אירועי ל"ג בעומר במירון מדובר בהזמנת לחמים ומאפים למאות האלפים ברשבי גורם בכיר בישיבת אור הרשב"י מסר: "תורמי מוסדות אור הרשב"י לא יממנו שונאי תלמידי חכמים. כעת אנו עושים מאמצים לפנק את רבבות העולים למירון במאפים, עוגות, לחמניות, ולחמים מחברות וספקים אחרים".
אז לא לקנות שם את הלחם או שעדיף לא לקנות גם את שאר הדברים ברמי לוי בגלל שהוא תומך באנג'ל?רק שימו לב
- הלחם של רמי לוי זה ממש אנג'ל
אם נאמר שרמי לוי מוזיל את הלחם של אנג'ל, יוצא מכאן לכאורה שכאשר אתה רוכש ברמי לוי אתה מוזיל לאנשים אחרים לחם של אנג'ל, לכאורה אני לא רוצה לקבוע מסמרות וצריך להביא ראיה לדברים אבל מכלל חשש לא יצא,אז לא לקנות שם את הלחם או שעדיף לא לקנות גם את שאר הדברים ברמי לוי בגלל שהוא תומך באנג'ל?
יו"ר דירקטוריון אנג'ל מנהיג תנועה פוליטית ולכן מותר לי להחרים אותו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: