ילד שהוריו גרושים, על חייו ועל התמודדות.על מה הספר על איזה נושא
לא להגזים...כבר שם הספר מעורר נועזות...
יש המשך לסיפור מנקודת מבט של ילד שכן(אחר) שמספר על ילדת אומנה שהגיע אליהם, עד אז הוא היה בן יחיד, אולי אגב הסיפור הזה, הוא יספר גם על השכן או על הוריו...ספר מטורף.........הייתי רוצה המשך לסיפור, שאחד ההורים מתחתן....
לקראת הפרקים האחרונים, בהם האבא דיבר עם הילדים ואמר להם שהוא הכי אוהב אותם בעולם, הייתי בטוחה שלאחר מכן הוא עומד להנחית להם שהוא--- מתחתן....
ישנם ילדים, נערים ומבוגרים רבים שעוברים את זה עם כל התהליכים והמשמעויות והיה מאוד מעניין לקרוא סיפור המשך המשקף את המצב הזה, עם כל הקטעים הרגשיים שדבורי יכולה להביע בצורה מושלמת, ופשוט להתחבר---
לא מתכוין לנועזות מטורפת (מתנצל, אני איש של 'מרוה')לא להגזים...
שם אתה תקרא רק על חיים מושלמים ורגועים, ללא צל של ערעור.. (בנושא המדובר...)לא מתכוין לנועזות מטורפת (מתנצל, אני איש של 'מרוה')
ומעניין שמי שהולך בדרכם יש לו חיים מאושרים.....שם אתה תקרא רק על חיים מושלמים ורגועים, ללא צל של ערעור..
חזרה חדה לנושא:ומעניין שמי שהולך בדרכם יש לו חיים מאושרים.....
שושקי בושקי נהיה אחות של תחיה????????????????????????????יש המשך לסיפור מנקודת מבט של ילד שכן(אחר) שמספר על ילדת אומנה שהגיע אליהם
לא מתכוין לנועזות מטורפת (מתנצל, אני איש של 'מרוה')
ומעניין שמי שהולך בדרכם יש לו חיים מאושרים.....
שישקי!שושקי בושקי
אוי, אני ממש מתנצל על הטעות, התכוונתי למשהו אחר לגמריאה, כי בכ---ל הקוראים של מרווה אין אף בן של הורים גרושים?
בדקת?
אני לא נכנסת לדעות,
אבל איך אפשר לסלף נתונים?
ילדים ואנשים ירא שמים מתמודדים עם הורים גרושים.
לא נכנסתי לדיון אם זה שווה כתיבה בעיתון
(רמז: כן (לדעתי) . כדי שלא יגידו לילדים יותר בחיידר "אבא שלך מת" ורב'ה לא יגיד להפסיק לדבר על נושאים לא מתאימים, כשילד יספר איך היה לו אצל המשפחה החדשה של אבא שלו. אחרי זה הילד פחד לחלק טופי כשנולד לו אח תינוק רק מאבא רחמנא לצילן.)
אבל מה זאת אומרת - מי שהולך בדרכם יש לו חיים מאושרים - זה לא פוסח על הציבור הזה...
אגב, ב'מרוה' מתפרסם כעת סיפור מהזן הזה.. "אל תדפדפו הלאה".
סיפור על גרוש וגרושה שהתחתנו ושיש להם בנות באותו גיל כיתה יא' , דיני ועדינה הבת של האבא והבת של האמא. והם מספרים על קונפליקטים עזים וההתמודדיות עם העניין הנ"ל. ולא מסבנים ולא מחביאים שום דבר מתחת לשטיח. כולנו מתמודדים בחיים!
לא פוסח על אף אחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: