בדקה 4:17 מצד שמאלנכתב ע"י פלאפון;1537991:כתבו כאן שרואים גם את הנייטרא רוב , מישהו יכול להגיד לי באיזה
שניה רואים אותו אם בכלל?? (כי ראיתי שכל אחד כתב משהו אחר..)
מאוד חשוב לי לדעת..
תודה!!
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=417642566C6D375038416F3Dנכתב ע"י מיש;1538382:מישהו הצליח להוריד את הסרט עם הכיתוביות?
אם כן, נודה לכם אם תעלו לכאן.
נכתב ע"י מקסי;1539246:אפשר לערוך הוידיאו שיהא נראה הח"ח הולך יותר לאט עם כל הקדושה, עכשיו חסר
נכתב ע"י גלבוע;1539259:לא הבנתי.
החפץ חיים שכח להתייעץ עם כבודו מהו קצב ההליכה הראוי?
נכתב ע"י שש;1539295:אולי הקישור הזה מסביר למה הוא התכוון
זה דבר שגם מאוד מביך את המצולמים, הם נראים בהיסטריה...נכתב ע"י הלל;1539188:אגב,
שמעתי שמומחה לווידאו אמר שהסרט רץ יותר מדי מהר ביחס לזמן האמיתי, כנראה כדי לשפר את איכות הצפייה בו.
זה מסביר איך שכולם רצים ונעים בתזוזה מהירה יחסית
נכתב ע"י צצפ;1538534:הנה קישור להורדת הקובץ המלא לצפיהL
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=704837764B5055446A61593D
נכתב ע"י אחינועם;1539848:זה דבר שגם מאוד מביך את המצולמים, הם נראים בהיסטריה...
זה מאוד הציק לי - כאילו מישהו ניסה להציג את היהודים כאחוזי תזזית.
עד שהניק 'צצפ' העלה את הקישור בראש העמוד, שנראה יותר אמיתי ללא עריכה משמעותית, אפשר להבחין בזה בקלות, זה עם הרבה רעש ובקצב שנראה יותר אמיתי, כמו כן גם ניתן להבחין יותר בבירור בהבעות הפנים דבר שנמנע מאיתנו בגירסה הערוכה כתוצאה ממהירות הקצב.
על דברים כאלה שברו את הלוחות (עיין משך חכמה פרשת כי תשא)נכתב ע"י bekki;1540587:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: