מייל: yaels 0311 אסור לפרסם מיילהיי, גם אני מבררת רציני על החלקה אצל איילת, רציתי לשאול אותך מספר שאלות, תוכלי לשלוח לי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?
תודה
מייל: yaels 0311 אסור לפרסם מיילהיי, גם אני מבררת רציני על החלקה אצל איילת, רציתי לשאול אותך מספר שאלות, תוכלי לשלוח לי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?
תודה
תודה רבה!!! באיזה רחוב היא גרה בבני ברק?אילת עושמי
0583276623
מקפיצה שוב.אני מחפשת בדחיפות אחת שעושה החלקת שיער בבני ברק, באיזור משכנות יעקב, ליד רחובות אורליאן-בירנבוים, הייתי אצלה ואני לא זוכרת את השם שלה, אולי אורטל, משהו כזה. מישהי מקצועית מאד. מי מזהה למי אני מתכוונת, ותוכל לתת לי את הפרטים שלה שנאבדו לי???
ברור שאני אתקשר, רק רציתי לוודא באופן בטוח שאיילת עושמי הזאת זאת היא שאני מחפשת מאיזור קהילות יעקב. מי יודעת?נראה לי בירנבוים.
אבל הכי פשוט תתקשרי אליה
שווה להגיע מכל מקום. עשינו אצלה כמה אחיות ואין תוצאות מדהימות כאלו!!
כנ"לשווה להגיע מכל מקום. עשינו אצלה כמה אחיות ואין תוצאות מדהימות כאלו!!
לא מאמינים לנו שזה שיער שעבר החלקה.
נכון. שכחתי לציין זאת.כנ"ל
אגב, היא עברה לאשקלון, אבל אני יודעת שכשיש הצטברות של בקשות היא באה לפתח תקווה להורים שלה.
מב"ב? איילת עושמי?יש לך מושג לגבי איילת שהמליצו פה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: