אמנם עושה נשירה קלה אבל שווה את זה לדעתי.חוץ מנשירה זה לא עשה לי כלום
נשמע בדיוק כמו מה שהיה לבת שלי. תעשי אורגנית ותבקשי שיהיה טבעי וחלק.יש לי שיער די חלק עם תלתלים עדינים אבל הוא עם קצת חשמל כזה- אם הוא פתוח הוא מתנפח,
מה אפשר לעשות שישארו תלתלים אבל מראה חלק ולא מתנפח?
אחרי ההחלקה נשארו לה התלתלים?נשמע בדיוק כמו מה שהיה לבת שלי. תעשי אורגנית ותבקשי שיהיה טבעי וחלק.
אנחנו אחרי חפירות אורך ורוחב בנושא עד שהחלטנו על האורגנית.
בסירוק אחרי מקלחת זה נראה תלתלים ,כך גם ביומיום זה נראה תלתלים אם היא לא מסרקת בבוקר.אחרי ההחלקה נשארו לה התלתלים?
תודהבסירוק אחרי מקלחת זה נראה תלתלים ,כך גם ביומיום זה נראה תלתלים אם היא לא מסרקת בבוקר.
(בלמעלה כמובן חלק לגמרי).
אם היא מסרקת זה נהיה חלק לגמרי.
במחילה אבל זה השאיר לי חצי שער על הראשאמנם עושה נשירה קלה אבל שווה את זה לדעתי.
אולי בגלל החלקות רבות מידי??במחילה אבל זה השאיר לי חצי שער על הראש
לא ממליצה בכלל
וכבר ניסיתי את כל סוגי ההחלקות ואני כבר קרוב לעשור עושה החלקות (התחלתי בגיל צעיר מאד) והכייייייי טוב זה קראטין
אשמח לקבל טלפון של מי שעשית אצלה את ההחלקהלא ממליצה בכלללללללל על אורגנית
חוץ מנשירה זה לא עשה לי כלום
אני עושה קרטין ומרוצה מאד מאד מאד
זה בהתחלה עשה לי תלתלם פחות נפוחים ויותר טבעיים כאלה אבל אחרי כמה וכמה החלקות (וזה הרבה) השיער כבר נהפיך לחלק אבל עדיין יש לו מראה של טבעי ולא של קרשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: