החלפת משקופים

בצל ירוק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש לי בבית דלתות של שריונית חסם, הדלתות - ליגה! המשקופים - לא :(
אני רוצה להחליף משקופים, יש למישהו המלצה על חברה עם סחורה טובה שעושה עבודה כזו?
תודה רבה מראש

avi11

משתמש פעיל
יש לי בבית דלתות של שריונית חסם, הדלתות - ליגה! המשקופים - לא :(
אני רוצה להחליף משקופים, יש למישהו המלצה על חברה עם סחורה טובה שעושה עבודה כזו?
תודה רבה מראש
אפשר להרחיב על הליגה של הדלתות והחסרונות במשקופים?
תודה!

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע גם מה הבעיה במשקופים וכמה זמן יש לכם אותם. מדובר במשקופים הפולימריים?
יש לנו דלתות פנים שריונית חסם כבר 8 שנים, אנחנו דווקא מאד מרוצים אז מתכננים לעשות אותן דלתות בדיוק כשנשפץ.

avi11

משתמש פעיל
אשמח לשמוע גם מה הבעיה במשקופים וכמה זמן יש לכם אותם. מדובר במשקופים הפולימריים?
יש לנו דלתות פנים שריונית חסם כבר 8 שנים, אנחנו דווקא מאד מרוצים אז מתכננים לעשות אותן דלתות בדיוק כשנשפץ.
היינו שם היום בחנות ולהלן המסקנות
1. המשקופים לכאורה עם אותה בעיה של כל הדלתות והמשקופים הפולימריים. ולכאורה המעלה בשריונית זה הברזל או החומר המדויק שהוא אבל במשקוף אין את זה.
2. המחיר לא זול- רצינו 8 דלתות והמחיר שהציעו לנו (יש 25 אחוז הנחה) היה 1,850 ש"ח לדלת כולל הובלה והתקנה (יש דלתות סנדטרטיות יותר בפחות 100 ש"ח לדלת)
3. המראה של הדלת מתכתי מדי. ייתכן ובעבר הם עשו מט יותר וזה פחות בולט. עניין של טעם.
4. מישהי כתבה לי היום שהיא לא מרוצה מהבידוד.

בהצלחה!

שירושבח

משתמש פעיל
ואוו אני גם צריכה
הדלת מהממת נראית חדשה
המשקופים (מלמטה רק) כנראה מהמים של השטיפה קצת מנופחים ונפתחו
מה עושים?

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
היינו שם היום בחנות ולהלן המסקנות
1. המשקופים לכאורה עם אותה בעיה של כל הדלתות והמשקופים הפולימריים. ולכאורה המעלה בשריונית זה הברזל או החומר המדויק שהוא אבל במשקוף אין את זה.
2. המחיר לא זול- רצינו 8 דלתות והמחיר שהציעו לנו (יש 25 אחוז הנחה) היה 1,850 ש"ח לדלת כולל הובלה והתקנה (יש דלתות סנדטרטיות יותר בפחות 100 ש"ח לדלת)
3. המראה של הדלת מתכתי מדי. ייתכן ובעבר הם עשו מט יותר וזה פחות בולט. עניין של טעם.
4. מישהי כתבה לי היום שהיא לא מרוצה מהבידוד.

בהצלחה!
מעניין. אם ככה כדאי שנלך לראות את הדלתות לפני שאנחנו מזמינים בדיוק מה שיש לנו.
יש לנו מט במראה לא מתכתי בכלל.
דווקא המשקופים אצלנו מחזיקים יפה.
הדלתות מבודדות מצוין, אבל זה גם עניין של התקנה.

avi11

משתמש פעיל
יש לנו מט במראה לא מתכתי בכלל.
כן, הבנתי שהיה איזה שינוי.
דווקא התאכזבנו, כי מההרגשה שלי אין אפחד שמרוצה מהדלתות שלו ועד שהיה נשמע שיש דלתות שפחות או יותר מוסכם שהם מצוינות במראה הם לא היו משהו...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה