כמה זמן יש לכם את המשקופים והדלתות?יש לי בבית דלתות של שריונית חסם, הדלתות - ליגה! המשקופים - לא
אפשר להרחיב על הליגה של הדלתות והחסרונות במשקופים?יש לי בבית דלתות של שריונית חסם, הדלתות - ליגה! המשקופים - לא
אני רוצה להחליף משקופים, יש למישהו המלצה על חברה עם סחורה טובה שעושה עבודה כזו?
תודה רבה מראש
היינו שם היום בחנות ולהלן המסקנותאשמח לשמוע גם מה הבעיה במשקופים וכמה זמן יש לכם אותם. מדובר במשקופים הפולימריים?
יש לנו דלתות פנים שריונית חסם כבר 8 שנים, אנחנו דווקא מאד מרוצים אז מתכננים לעשות אותן דלתות בדיוק כשנשפץ.
מעניין. אם ככה כדאי שנלך לראות את הדלתות לפני שאנחנו מזמינים בדיוק מה שיש לנו.היינו שם היום בחנות ולהלן המסקנות
1. המשקופים לכאורה עם אותה בעיה של כל הדלתות והמשקופים הפולימריים. ולכאורה המעלה בשריונית זה הברזל או החומר המדויק שהוא אבל במשקוף אין את זה.
2. המחיר לא זול- רצינו 8 דלתות והמחיר שהציעו לנו (יש 25 אחוז הנחה) היה 1,850 ש"ח לדלת כולל הובלה והתקנה (יש דלתות סנדטרטיות יותר בפחות 100 ש"ח לדלת)
3. המראה של הדלת מתכתי מדי. ייתכן ובעבר הם עשו מט יותר וזה פחות בולט. עניין של טעם.
4. מישהי כתבה לי היום שהיא לא מרוצה מהבידוד.
בהצלחה!
כן, הבנתי שהיה איזה שינוי.יש לנו מט במראה לא מתכתי בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: