טו לייטיש לך תמונה של החלוק? לאיזה גיל מתאים?
מוכרת סט:
קפוצונים ושמלה צמריים בגווני בורדו-אפור
קפוצון בנים מידות 3 ו - 4
שמלה מידה 7
לילדים שלי יש ראשים גדולים וזה קטן להם בפתח הצוואר
מוכרת סט:
שמלה מידה 7
אני מבינה דבר או שניים בתפירה, ואין לי מושג לאיזה תפר הכוונה, מישהי יודעת להדריך אותי?מלבושי כבוד השאירו הודעה
דגם 516, 512 - חולצה ושימלה קפוצון צימרי בצבע בורדו ואפור, עקב תקלה במפעל הייצור הפתח להכנסת הראש קצת קטן מהרגיל ובדקנו מול המיפעל איך ניתן לפתור זאת, ישנו תפר באיזור הצוואר שהוא מיותר ובחצי דקה במשיכה קלה של פתח הצוואר הוא נפתח והכל מסתדר , הבגד שלם ומקסים ויוכלו להנות ממנו כל עונת החורף,
אשמח לשמלה מס' 7מוכרת סט:
שמלה מידה 7
אין לי מושגאני מבינה דבר או שניים בתפירה, ואין לי מושג לאיזה תפר הכוונה, מישהי יודעת להדריך אותי?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: