בית שמש מתאים לך?מחפשת להחליף דירה בירושלים,
אנחנו מצפת דירת 3 חדרים, 5 מיטות+ מיטת תינוק עם אופציה למזרנים.
מרחק הליכה מהעיר העתיקה
ההורים שלי מרכסים +6 ילדים (הקטן בן 6) , מעוניינים להחליף.בירושלים, 6 חדרים יפהפיה, נקיה ומאווררת בטירוף
איזור רב שפע, חנויות מזון, סופרים, תחבורה לכל מקום, פארק גדול, הכל הכל נגיש במרחק יריקה...
יש לנו הרבה מיטות, אבל אני פחות מעדיפה משפחה מרובת ילדים, יותר בית עם זוגות אולי.
שישמר נקי.
אני עוד לא בטוחה שאני רוצה להחליף, אבל השנה אין הרבה אופציות, אז אולי אם יוצע לנו דירה גדולה באיזור שווה ממש (צפון, או עיר חוף)
אולי נעשה את זה.
יש לי הצעה מעולה בשבילך לדירה בירושלים. אשמח אם תכתבי פרטיםההורים שלי מרכסים +6 ילדים (הקטן בן 6) , מעוניינים להחליף.
יש להם דירה יפה , נקייה ומטופחת,.
4 וחצי חדרים(כולל סלון)+ 4 מזגנים.
אם זה עדין רלוונטי.
תשלחי לי פרטים למייל .יש לי הצעה מעולה בשבילך לדירה בירושלים. אשמח אם תכתבי פרטים
אם עדיין רלוונטי, יש לנו דירת 6 חדרים בירושלים, מטופחת ויפה ונקיה מאוד! נשמח להחליף איתכםההורים שלי מרכסים +6 ילדים (הקטן בן 6) , מעוניינים להחליף.
יש להם דירה יפה , נקייה ומטופחת,.
4 וחצי חדרים(כולל סלון)+ 4 מזגנים.
אם זה עדין רלוונטי.
הם מעוניינים בירושלים / מודיעין עלית.@קונקורד אם עדיין רלוונטי אשמח להחליף עם ההורים שלך דירה.
אני גרה בבית שמש דירת 4 חדרים גדולה עם 3 מזגנים וחצר מטופחת ושפע משחקים וספרים לילדים.
באיזור שפע פארקים ומסלולים וכן ניתן להשתמש ב4 זוגות אופניים.
ליצירת קשר nhzgst בגימייל
דירה בבית וגן תתאים לכם?מחפשת להחליף דירה בירושלים,
מרחק הליכה מהעיר העתיקה
בני ברק בא בחשבון?(לא כל כך חשוב לאן)
ביתר עילית מתאים לכם?מחפשת להחליף דירה בירושלים,
מרחק הליכה מהעיר העתיקה
איפה הדירה שלכם בירושלים?אנחנו מירושלים עם דירת 4 וחצי חדרים(4 חדרים סגורים)
9 מיטות +ספה עם ריקליינרים+3 עריסות
חצר ענקית עם טרמפולינה ערסל ונדנדה(גם בריכה לילדים)
כל הדירה ממוזגת ונקיה
מעונינים להחליף בדירה בגודל דומה במקום עם נוף ואויר
עם צעצועים ומשחקים(ספרים ,קורקינטים וכו')
באחד מהערים הבאות:ביתר,צפת, טלז סטון,
איפה הדירה שלכם בירושלים?אם עדיין רלוונטי, יש לנו דירת 6 חדרים בירושלים, מטופחת ויפה ונקיה מאוד! נשמח להחליף איתכם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: