נכתב ע"י היכל הקודש;1567977:העצה הכי טובה היא לקנות מקלדת חדשה כאלו מה כמה כבר עולה מקלדת אפשר לחשוב.....
נכתב ע"י פילפל;1567867:אותה בעיה יש בחריצים של המקפיא במקרר (למטה, היכן שמחובר למקרר)
מה, אתם קונים גם מקרר חדש לפסח?
כדאי לברר - במקום שאין ידו מגעת, מה הדין... היכן הם רבני פרוג?
במקלדת הוירטואלית רק אותיות ומספריםתנסי לפתוח עם העכבר על המסך את המקלדת הוירטואלית וכך תדעי מיקום מדוייק(
נכתב ע"י קולות;1568149:רק אם אפשר להבין,
אני תוהה-
איך כתבת את ההודעה הזו ללא מקלדת??
נכתב ע"י חנון;1567909:אני נזהרת כל השנה לא לאכול מעל המקלדת
נכתב ע"י ויזל;1568125:כדי למנוע את הבעיות האלו, חשבתי כבר מזמן על פטנט של מגן סיליקון שמתלבש היטב על כל הכפתורים של המקלדת (כמו כפפות חד פעמיות) ומדי פעם משילים אותו מהמקלדת ומלבישים חדשה.
ירדתי מזה, כי כשבקשתי לרשום אותו, אמרו לי שיש כבר משהו כזה. מקלדת מסיליקון ממש.
מה אתם אומרים חברי פרוג היקרים על הרעיון?
להריץ את זה ? (אחרי פרויקט כמו הכפרע'סל אני מתחילה לחשוב 100 פעמים לפני הקפיצה.. כך שגם אם תגידו מצוין נראה לי שאתן למישהו אחר לקפוץ על הכסף הזה )
נכתב ע"י מאהמם;1568944:אני לא מבינה- מה אתם עושים עם המחשב בפסח
הרי אסור לעבוד,
וגם נותנים לכם תרוץ למשך שבוע- מה כ"כ קריטי לעשות
נכתב ע"י זה אני;1568975:מה? רק אני משוגעת שלא אוכלים אצלנו בשום חדר רק במטבח ובסלון?
למה אתם מכיניסים אוכל לחדרים?
קפה?
לכו למטבח, תאכלו, תשתו, תשבעו ותחזרו למחשב...
כתבתי על זה שבוע שעבר, ולצורך הכתבה שאלתי רב וזו התשובה שקיבלתי:נכתב ע"י פילפל;1567867:אותה בעיה יש בחריצים של המקפיא במקרר (למטה, היכן שמחובר למקרר)
מה, אתם קונים גם מקרר חדש לפסח?
כדאי לברר - במקום שאין ידו מגעת, מה הדין... היכן הם רבני פרוג?
נכתב ע"י ויזל;1568125:כדי למנוע את הבעיות האלו, חשבתי כבר מזמן על פטנט של מגן סיליקון שמתלבש היטב על כל הכפתורים של המקלדת (כמו כפפות חד פעמיות) ומדי פעם משילים אותו מהמקלדת ומלבישים חדשה.
ירדתי מזה, כי כשבקשתי לרשום אותו, אמרו לי שיש כבר משהו כזה. מקלדת מסיליקון ממש.
מה אתם אומרים חברי פרוג היקרים על הרעיון?
להריץ את זה ? (אחרי פרויקט כמו הכפרע'סל אני מתחילה לחשוב 100 פעמים לפני הקפיצה.. כך שגם אם תגידו מצוין נראה לי שאתן למישהו אחר לקפוץ על הכסף הזה )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: