החכם עיניו בראשו...

קורן פלקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
איך לא חשבתי על זה!!!
בשביל לנקות את מקלדת המחשב לפסח הוצאת את כל (!) הכפתורים, ועכשיו אין לי מושג מה הסדר ואיך להחזיר אותם!
עם האותיות הסתדרתי כי עשיתי מקלדת במחשב והעתקתי משם, אבל מה עם כל השאר...?
מישהו מוכן לצלם לי את המקלדת או לשלוח לי תמונה של מקלדת?
מצו"ב תמונה של ה"טרגדיה";););)

קבצים מצורפים

• IMG_9953~1.jpg
    KB 343.2 · צפיות: 37

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
ויקיפדיה

קבצים מצורפים

• 500px-Qwerty-he.svg.png
    KB 24.8 · צפיות: 0

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
דרך אגב, וסליחה שאני מסיטה את הנושא, אצל ההורים שלי, אחרי כמה "טרגדיות" כאלו, החליטו על רעיון פשוט, אבל גאוני. קנו מקלדת לפסח, השקעה חד פעמית של 50 ש"ח, וחוסך זהירויות במשך השנה, עבודה מיותרת בערב פסח, ומשתמשים במקלדת לפסח, ללא שום חשש.

קורן פלקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י efrat1;1567796:

זה משנה איפה הalt ואיפה הalt Gr ?
כי בתמונה שצירפת אין הבדל

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
:) :) :) משעשע.

סתם שתדעי שאת החלק הזה אין צורך לפרק.
ברגע שפתחת מאחורה, והפרדת את החלק העליון את יכולה לשטוף במים והכל יצא.
לייבש טוווווב לפני שמרכיבים חזרה כי אם נשארו טיפות מים הם יחברו לך בין המגעים ויצא לך ל' במקום ש' או משהו בסגנון.

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
מקלדת של מחשב נייד אני שואבת בין החריצים עם שואב אבק טוב ובמקרה הצורך מכניסים קיסם. ואין מנוס מלשמור עליו כל השנה מחמץ...

היכל הקודש

משתמש מקצוען
אין סומכים על הנס,

אנחנו כבר עשינו את הטעות הזאת פעם אחת וידענו איך להחזיר את הכפתורים ומצאנו כמה שומשומים בטח של איזה בורקס או משהו, ולכן החכם עיניו בראשו מנסיון אישי אין מצב בעולם שאתם בטוחים שהוא נקי במליון אחוז לפסח העצה הפשוטה ביותר היא לקנות מקלדת חדשה לפסח.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
אין סומכים על הנס

אנחנו כבר עשינו את הטעות הזאת פעם אחת וידענו איך להחזיר את הכפתורים ומצאנו כמה שומשומים בטח של איזה בורקס או משהו, ולכן החכם עיניו בראשו מנסיון אישי אין מצב בעולם שאתם בטוחים שהוא נקי במליון אחוז לפסח העצה הפשוטה ביותר היא לקנות מקלדת חדשה לפסח.

חולי

משתמש סופר מקצוען
תנסי לפתוח עם העכבר על המסך את המקלדת הוירטואלית וכך תדעי מיקום מדוייק

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י היכל הקודש;1567826:
אין סומכים על הנס

אותה בעיה יש בחריצים של המקפיא במקרר (למטה, היכן שמחובר למקרר)

מה, אתם קונים גם מקרר חדש לפסח?

כדאי לברר - במקום שאין ידו מגעת, מה הדין... היכן הם רבני פרוג? :)

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מנדי שלום;1567811:
יש דרך לנקות מחשב נייד?

גם למחשב נייד אפשר לפרק את מקשי המקלדת :D

הזאטוטים שלי הוכיחו שזו מלאכה ממש קלה... :eek::D(ולא ביקשתי מהם... אני לא טיפוס שמפרק מקלדות ותנורים :rolleyes:)

היכל הקודש

משתמש מקצוען
נכתב ע"י פילפל;1567867:
אותה בעיה יש בחריצים של המקפיא במקרר (למטה, היכן שמחובר למקרר)

מה, אתם קונים גם מקרר חדש לפסח?

כדאי לברר - במקום שאין ידו מגעת, מה הדין... היכן הם רבני פרוג? :)

שופכים שם חומר ניקוי ושמים נייר כסף, דרך הגב אצלנו כל השנה המקרר עטוף בנייר כסף ככה שאין שם בקושי פירורים.

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני נזהרת כל השנה לא לאכול מעל המקלדת

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י היכל הקודש;1567903:
שופכים שם חומר ניקוי ושמים נייר כסף, דרך הגב אצלנו כל השנה המקרר עטוף בנייר כסף ככה שאין שם בקושי פירורים.

בדיוק היום שאלנו רב על הנושא, הוא אמר לבעלי, שאם יש לו נערווים, הוא יכול לשפוך שם אקונומיקה, ורק שלפנ"כ יקנה לאשתו (לי :) ) מתנה, כדי למנוע בעיות בשלום בית...

חמותי הציעה רעיון מעולה, להצמיד קשית לחלק הכי קטן בשואב אבק, לסתום את הרווח באצבע ולהשחיל את הקשית במקומות הקטנטנים ולשאוב את הפרורים...
בהצלחה, והעיקר בלי נערווים....

היכל הקודש

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שושיה;1567973:
בדיוק היום שאלנו רב על הנושא, הוא אמר לבעלי, שאם יש לו נערווים, הוא יכול לשפוך שם אקונומיקה, ורק שלפנ"כ יקנה לאשתו (לי :) ) מתנה, כדי למנוע בעיות בשלום בית...

חמותי הציעה רעיון מעולה, להצמיד קשית לחלק הכי קטן בשואב אבק, לסתום את הרווח באצבע ולהשחיל את הקשית במקומות הקטנטנים ולשאוב את הפרורים...
בהצלחה, והעיקר בלי נערווים....

העצה הכי טובה היא לקנות מקלדת חדשה כאלו מה כמה כבר עולה מקלדת אפשר לחשוב.....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה