כל זכותאולי יש איזה שהוא אתר ממשלתי שמדבר על התנאים והדרכים לקבל החזר אפשר לבדוק שם...
ברורכמובן שסוכם שהתשלום רק במידה ומתקבל החזר , ואחרי בדיקה שערכה כמה צפי להחזר וראיתי שזה משתלם לי .
אם מגישים לפי הכללים לא אמור להיות שום בעיה צריך רק לברר טוב לפני שמגישים מה לכתוב ומה לא לכתוב זה כ"כ פשוט שחבל שאנשים משלמים על זה כסף...ממש לא מומלץ להגיש לבד ,
יתכן ותקבלו חיוב מס במקום החזר .
מייל של מי שהגישה לי : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
החזר ממס הכנסה והחזר מביטוח לאומי .
לקחה סכום קבוע , לא באחוזים .
אתה יודע אולי לעזור במקרה של חופשת לידה?אני מוכן לעזור בחינם בשמחה,
זה באמת ממש פשוט, חבל לשלם...
אשמח לקבל את הפרטים שלהלי יש יועצת מס שלוקחת סכום קבוע (500 + מע"מ)
במידה ואת לא שכירה - במשבצת 250/270, אם את שכירה - במשבצת 196/194.אתה יודע אולי לעזור במקרה של חופשת לידה?
כבר הגשתי בעבר בקשות וקיבלתי החזרים
איפה רושמים את הדמי לידה ואת המס הכנסה מדי הלידה
א. חושב שלא.מנצל את האשכול, אשמח לתשובות מאנשי המקצוע כאן
א. האם בקשה להחזרי מס כוללת גם בקשה למענק עבודה?
ב. האם זיכוי מס לפי סעיף 46, אפשרי רטרואקטיבית על שנים שלא הגיעו לתקרת המס?
נראה לי זה סותר האחד את השני, מי שזכאי להחזר מס, ממילא זה אומר שאין לו מענק עבודה, אבל אני לא בטחה.א. האם בקשה להחזרי מס כוללת גם בקשה למענק עבודה?
מנצל את האשכול, אשמח לתשובות מאנשי המקצוע כאן
א. האם בקשה להחזרי מס כוללת גם בקשה למענק עבודה?
ב. האם זיכוי מס לפי סעיף 46, אפשרי רטרואקטיבית על שנים שלא הגיעו לתקרת המס?
א. לא, אבל זה לא סותר (אכן די נדיר מישהו עם החזר מס וגם מענק עבודה, אבל זה אפשרי)נראה לי זה סותר האחד את השני, מי שזכאי להחזר מס, ממילא זה אומר שאין לו מענק עבודה, אבל אני לא בטחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: