אמא של נפתלי :)
משתמש מקצוען
ניתן לעשות החזר על תרומות בתלוש דצמבר דרך תאום מס.כאילו החזר מס לשנת 2021 אפשר לעשות החל מאפריל 2022?
במידה ויש סיבה אחרת להחזר זה מאפריל דרך דוח למס הכנסה (ניתן דוח מקוצר)
ניתן לעשות החזר על תרומות בתלוש דצמבר דרך תאום מס.כאילו החזר מס לשנת 2021 אפשר לעשות החל מאפריל 2022?
עשיתי כל ה3 שנים תאום מסובשנים קודמות עשית תאום מס ?
טופס 106 זה טופס שמרכז את כל נתוני השכר לשנת מס הקודמת , טופס 106 יוצא בחודש מרץ עם נתוני שכר של שנה קודמת.סליחה על השאלה אני כבר עובד כמעט שלוש שנים ואני לא יודע מה זה
אפשר לקבל החזר מס על תרומות ע"י תיאום מס ולקבל זיכוי ממס בתלוש השכר שלך.אז לגבי שנים קודמות - אתה צריך לבקש החזר (אם יש לך קבלות על תרומות למוסדות בעלי סעיף 46 כמודמני)
ולגבי שנה נוכחית - יכול לעשות תאום מס על התרומות
יש באתר של מס הכנסה סימולטור לבדיקה כמה מס אתה חייב .
נכון , מחודש 3.21 שאז יהיה לך טופס 106 ניתן להגיש בקשה להחזר מס לבדיקת הזכאות.?
אני מצטרף לנ"ל
עד 6 שנים אחורה.ניתן לקבל עד 7 שנים אחורה
אפשר על הכל, כמובן אם יש לך נתונים להחזר.אפשר לקבל החזר על כל הסכום שנוכה למס הכנסה או רק על חלקו?
זא שאם נוכה לי מהמשכורת לדוגמא, 10 אלש, אם אני מביאה קבלות של תרומות על סך 30 אלש אני יכולה לקבל את כל הסכום שנוכה לי מהתלוש?עד 6 שנים אחורה.
עכשיו שבועיים אחרונים להגיש על 2015!
ניתן לפנות בפרטי.
אפשר על הכל, כמובן אם יש לך נתונים להחזר.
כןזא שאם נוכה לי מהמשכורת לדוגמא, 10 אלש, אם אני מביאה קבלות של תרומות על סך 30 אלש אני יכולה לקבל את כל הסכום שנוכה לי מהתלוש?
את יכולה לפנות ליועצת מס (כמוני) ואם יש לי יפוי כח שלך אני יכולה להוציא את המסמכים ממס הכנסה.בשביל להגיש קבלות על שנים קודמות אני חייבת טופס 106 של שנים אלו?
אם אין לי ואין איך להשיג?
ואפשר להוציא לבד?את יכולה לפנות ליועצת מס (כמוני) ואם יש לי יפוי כח שלך אני יכולה להוציא את המסמכים ממס הכנסה.
לא ידוע ליואפשר להוציא לבד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: