מנסיון שלי היא לא תוכל להגיש תיקון דוח באופן עצמאי באזור אישי אלא רק ע"י המייצגאפשר להגיש בקשה לתיקון הדוח.
כמובן,מנסיון שלי היא לא תוכל להגיש תיקון דוח באופן עצמאי באזור אישי אלא רק ע"י המייצג
ז"א היא צריכה להוריד את הייצוג של המשרד שהגיש לה ורק אז להגיש
מאמינה שירצו תשלום נוסףכמובן,
העדיפות היא להגיש את התיקון דרך המייצג שהגיש את הדוח.
למרות שבאזור האישי רשום שכבר שודרה בקשה לשנה זו וכבר א''א?אפשר להגיש בקשה לתיקון הדוח
כן,למרות שבאזור האישי רשום שכבר שודרה בקשה לשנה זו וכבר א''א?
לא. מספיק לצרף את התאום מסאני רוצה להגיש בקשה להחזר מס על שנה שהגשתי קבלות דרך ההנהלת חשבונות (והשאלה זהה לגבי שנה שבה ביצעתי תיאום מס והגשתי קבלות)
השאלה,
אני צריכה לצרף מחדש את כל הקבלות שהגשתי בעבר?
במקרה שהגשתי דרך הנהלת חשבונות ללא תיאום?לא. מספיק לצרף את התאום מס
תנסה עם הרו"ח שלי, היא לוקחת לפי אחוזים, כך שזה וודאי משתלם לך בכל מצב. והיא יכולה לדעת בדיוק כמה מגיע לך החזר.יש כאן רו"ח שיכול לבצע תיקון כזה בתשלום?
אני הגשתי בעצמי את הטופס וגם צריך להוסיף
(כבר קיבלתי את ההחזר מס)
וכן איך אדע בברור שאקבל החזר ששווה את התשלום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: