לשנת 2022 בדואר עד יום שישי הקרוב ובאתר בדרך כלל נותנים עוד זמןעד מתי אפשר להגיש בדואר את הבקשה למענק עבודה
ועד מתי באתר?
גם עם אחד עומד בכללי והבן זוג השני מרוויח יותר מ150 א בשנה אז הם לא זכאים בכלל למענק עבודהלא הבנתי בניי הזוג יחדמותר להרוויחי 150 אלף לשנה כדי לקבל השלמה?
לא מחשבים ביחד (אלא אם כן אחד מרוויח יותר מ150 א')מחשבים את הכנסות בני הזוג יחד?
אם הבעל מרויח 4000 ושלחו לו מביטוח לאומי כי יתכן שזכאי והאשה מרויחה 7000 ש"ח האם הם זכאים?
אכן זה הסיבההגשתי בעבר קשה לשנת 2021,
נעלם לי מספר התביעה,
על פי הכללים אני זכאית, אך הצהרתי בטעות שאני עובדת ב2 מקומות (התחלתי עבודה נוספת ב1/1/22)
מאמינה שלכן שללו לי כי חסר נתוני מעסיק שני,
איך ניתן לשחזר את מספר התביעה ע"מ לערער?
ל2021 כבר אי אפשר בדואר רק באתרלשנת 2021-
עד מתי אפשר להגיש?
ואם זו הפעם הראשונה שלי, אני חייבת ללכת לדואר או שכבר אפשר באתר? (ניסיתי באתר והצלחתי.. אבל לא רוצה לקחת סיכון)
לשנת 2022-
ממתי ועד מתי אפשר להגיש?
השתנה!תושב ישראל אשר מלאו לו 23 שנים ויש לו ילד אחד לפחות עד גיל 19, או מלאו לו 55 שנים ללא ילדים.
תמיד כדאי לנסות** הוא כן הצהיר על מכירת נכס ראשון תוך 18 חודש - אך למעשה לא מתכנן למכור
*** במקרה שכבר שלם מס רכישה - יש מה לבקש מענק עבודה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: