זה תלוי בעוד דבריםמי זכאי למענק עבודה (מס הכנסה שלילי)?
- עצמאי או שכיר ששכרו הממוצע בשנת המס הקודמת היה בין 2,090 ל-6,807 שקלים בחודש (להורה יחיד הטווח רחב יותר – מ-1,290 ועד 11,650 שקלים).
- תושב ישראל אשר מלאו לו 23 שנים ויש לו ילד אחד לפחות עד גיל 19, או מלאו לו 55 שנים ללא ילדים.
אבל אם שני בני הזוג לא עובדיםזה תלוי בעוד דברים
למשל יכול להיות שבעיקרון האשה זכאית אבל לא תקבל בגלל הכנסות של הבעל וכד'
תודהמי זכאי למענק עבודה (מס הכנסה שלילי)?
- עצמאי או שכיר ששכרו הממוצע בשנת המס הקודמת היה בין 2,090 ל-6,807 שקלים בחודש (להורה יחיד הטווח רחב יותר – מ-1,290 ועד 11,650 שקלים).
- תושב ישראל אשר מלאו לו 23 שנים ויש לו ילד אחד לפחות עד גיל 19, או מלאו לו 55 שנים ללא ילדים.
זה רק לעובדיםאו שזה רק לעובדים?
כתבו לי שזה בטיפול, לא כתבו לי אם אני זכאיתאם כבר הגשת את הבקשה את אמורה לקבל למייל הודעה האם נמצא שאת זכאית או לא
איפה הגשת?כתבו לי שזה בטיפול, לא כתבו לי אם אני זכאית
עצמאי או שכיר ששכרו הממוצע בשנת המס הקודמת היה בין 2,090 ל-6,807 שקלים בחודשכמה לזוג +2 מתחת 18 עובדים מותר להרוויח ולקבל מס הכנסה שלילי?
כןלכל אחד?
01/01/2023 בדרך כללממתי אפשר להגיש על 2022?
שלום וברכה!
הגשתי בקשה למענק עבודה,
איך אני יכולה לדעת אם אני זכאית??
ה'חלוקה' של רשות המיסים - מענק עבודה (מס הכנסה שלילי) |
|
21עכשיו מגישים לשנת 21 או 22
לא הבנתי?
ממתי אפשר להגיש על 2022?
01/01/2023 בדרך כלל
אבל החישובים נעשים רק לקראת 1/7/2023
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: