כמה זמן?נראה לי שדרך מפ"ל הכי מהיר
כמה זמן?נראה לי שדרך מפ"ל הכי מהיר
רק דרך אזור האישי במערכת ללא נייר צריך למלא דו"ח 1301 ולצרף את טופסי 106 של בני הזוג, וכל קבלות של תרומות עם אישור לפי סעיף 46איך מגישים בקשה להחזר מס סעיף 46 דרך האתר מישהו יכול להסביר במדוייק??
האם זה דרך מפ"ל או דרך האיזור האישי??
אי אפשר דרך מפ"ל?רק דרך אזור האישי במערכת ללא נייר צריך למלא דו"ח 1301 ולצרף את טופסי 106 של בני הזוג, וכל קבלות של תרומות עם אישור לפי סעיף 46
לפי מה שמופיע במערכת של מס הכנסה רק לשנים 2017-2018 אפשר דרך מפ"ל,אי אפשר דרך מפ"ל?
מידיעה או מהשערה?
לפי מה שמופיע במערכת של מס הכנסה רק לשנים 2017-2018 אפשר דרך מפ"ל,
שנים אח"כ רק במערכת המקוונת.
צפה בקובץ המצורף 1434166
אז אפשר דרך מפ"ל או א"א???הגשתי השנה במרץ 2023 דרך מפ"ל וקיבלתי החזר מס באמצע מאי עבור שנת 2022
https://www.gov.il/apps/taxes/taxes/#/shelot-vetshuvot/he?pniyaPopUp=true&pniya=true
צפה בקובץ המצורף 1434216
אפשראז אפשר דרך מפ"ל או א"א???
ומה עושים עם קבלות חתומות ידנית אפשר לצרף??אפשר
טופס 135 ידני
כן, סורקים ומעלים את זה התור קובץומה עושים עם קבלות חתומות ידנית אפשר לצרף??
לא צריך להביא את המקור?כן, סורקים ומעלים את זה התור קובץ
לא מביאים לאף אחד פיזי רק סורקים דרך המערכת של מס הכנסה,לא צריך להביא את המקור?
תצרף כמה ביחד ל-PDF אחד. יש תוכנות אונלין חינמיות לזה.יש לי הרבה קבלות ...
ובאתר זה לא נותן להעלות קבצים יותר מגודל סויים..
מה עלי לעשות?
לאו דווקא אני הגשתי דרך האזור האישי באתר על 2022,כשמעלים ללא מייצג אכן לוקח הרבה הרבה יותר זמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: