יום מוצלח!!!
משתמש חדש
אודה לקבלת מידה כיצד מחזירים פריטים לשיין
אפשר לשלוח להם שאלות דרך האתר,מקפיץ שוב.
מישהו נתקל? לא מופיע ההזמנה האחרונה בהזמנות שלי. יש עם מי לדבר? יש לנו את פרטי ההזמנה.
(הזמנו 2 וילונות והם לא בגודל תואם)
איפה? בשירות לקוחות? איפה שהרובוט? או שיש מקום אחר לשלוח להם?אפשר לשלוח להם שאלות דרך האתר,
הם עונים יחסית מהר (שלחתי בלילה וענו לי למחרת בבוקר)
ולי מאד עזרו.
כן, בשירות לקוחות.איפה? בשירות לקוחות? איפה שהרובוט? או שיש מקום אחר לשלוח להם?
רשום 'תווית ההחזרה שלך מוכנה'ביצעתי את תהליך ההחזרה דרך האתר - ולא מבינה איזה תווית החזרה אני צריכה להדפיס
יש כאן משהו שיודע לעזור לי?
מצטרפת לשאלה...היי בקשר לתוית שצריך להדפיס אז זה מדפיס 2 תויות אחת עם הפרטים שלי ואחת עם הסמל של דואר ישראל ועוד כמה פרטים אז מה אני צריכה להדביק בחוץ? את הכל או שאת הפרטים שלי אני צריכה לשים בתוך החבילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: