רק ההשכרות הרִשְׁמִי אבל כל הדירות שלא מוגדרות בחוק כדירות נופשהם יוכלו להנפיק 'כרטיס אורח', שהמלונות והצימרים יתנו לאורחים רשומים.
יש ערים שיעשו בזה בעיות
רק ההשכרות הרִשְׁמִי אבל כל הדירות שלא מוגדרות בחוק כדירות נופשהם יוכלו להנפיק 'כרטיס אורח', שהמלונות והצימרים יתנו לאורחים רשומים.
נכון מאוד,סכנת נפשות!!!
חברה שמרו על עצמיכם,
שנסיים את הבינהזמנים בלי אסונות!!
המציאות היא שהחרדים החופש שלהם מצומצם ל3 שבועות (מינוס שבתות) וגם זה מתחלק חצי גברים וחצי נשים לכן החופים מפוצצים,זה המציאות וגם אם זה מגיע לפעמים מאנשים חרדים
כי לחילונים לא היו מעיזים לעשות את זה
התעדכן באתר:מעניין שבאתר הרשמי שלהם זה לא מופיע היום שישי הזה ואני מאמין שאנשים מגיעים כזה דבר חייב להתפרסם בכדי למנוע מכשולות
מה העניין לדון במגבלה שכבר בוטלה..?המגבלה לשאינם תושבי העיר מנוגדת לחוק וחסרת סמכות.
מהסיבה הפשוטה שהיא לא בוטלה.מה העניין לדון במגבלה שכבר בוטלה..?
חזרתי לפני שעה מהים,מהסיבה הפשוטה שהיא לא בוטלה.
אתם מוזמנים לחייג ל-106 המקומי ולברר בעצמכם.
באיזו שעה?חזרתי לפני שעה מהים,
בעלי היה אתמול בים,
ולא ביקשו שום כרטיס תושב!
ולא ראיתי אף אחת מהתושבות שהביאו כרטיס תושב
19:00מישהו יודע באיזה שעה החוף נסגר?
טכנית ניתן, בטיחותי כמובן שזה לא (רק לפני כחודש טבעה למותה בחורה שרחצה ללא שירותה הצלה, ה''י)והאם אחרי ששירותי ההצלה הולכים ניתן להישאר בחוף?
לא לא , לפני 10:30 ולא ביקשו כרטיסיםבאיזו שעה?
מי שאינו תושב יכול להיכנס רק מ-10:30 בבוקר.
אולי הם באו אחר כך?
תודה. כמובן שזה רק להישאר על החוף, ולא להמשיך להיות במים.19:00
טכנית ניתן, בטיחותי כמובן שזה לא (רק לפני כחודש טבעה למותה בחורה שרחצה ללא שירותה הצלה, ה''י)
על החוף אפשר להישאר כל הזמן...תודה. כמובן שזה רק להישאר על החוף, ולא להמשיך להיות במים.
סתם שתדעו בימים אחרונים הים היה סוער בטרוף אני הייתי אתמול והיה משהו שלא ראיתי כמעט אף פעםתודה. כמובן שזה רק להישאר על החוף, ולא להמשיך להיות במים.
אני חושב שיש שם לא מעט שישמחו אם יבואו פחות נופשים חרדים...לדעתי הם כורתים את הענף שעליהם הם יושבים,
כל הופשים בנתניה מגיעים לשם אך ורק בגלל הים,
אם הם יגבילו את הירידה לחוף נופשים יפסיקו לשכור דירות בנתניה.
זה לא רק זהזה המציאות וגם אם זה מגיע לפעמים מאנשים חרדים
כי לחילונים לא היו מעיזים לעשות את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: