הזמנת מחשב נייד חזק

נתנאל בלוי

משתמש חדש
שבוע טוב

עקב פערי המחירים בין ישראל לחו"ל ,מעוניין להזמין מחשב נייד חזק מחו"ל בבלאק פריידי (עוד פחות מחודש)

תקציב סביב 1000 - 1300 $

אני צריך איש מחשבים שתמורת תשלום של כמה מאות ש"ח יבחר לי מחשב מתאים לצרכים שלי + התקנת תוכנות נצרכות + התאמה לעברית.

תודה רבה!!

נ.ב. אשמח לשמוע את החסרונות שיש בלהזמין מחשב מחו"ל, אם יש.

בנצי20

משתמש פעיל
שבוע טוב

עקב פערי המחירים בין ישראל לחו"ל ,מעוניין להזמין מחשב נייד חזק מחו"ל בבלאק פריידי (עוד פחות מחודש)

תקציב סביב 1000 - 1300 $

אני צריך איש מחשבים שתמורת תשלום של כמה מאות ש"ח יבחר לי מחשב מתאים לצרכים שלי + התקנת תוכנות נצרכות + התאמה לעברית.

תודה רבה!!

נ.ב. אשמח לשמוע את החסרונות שיש בלהזמין מחשב מחו"ל, אם יש.
החסרונות הם , מקלדת אנגלית (הפיתרון מדבקות - 30 שקל, או חריטה 150 שקל), יש לוודא אחריות בין לאומית כדי לקבל שירות בארץ במידת הצורך.
לגבי שאר הדברים צור קשר madmach20 @ gmail.com

A F

משתמש מקצוען
אנחנו קנינו מחשב פה בארץ ב2000ש"ח עם התוכנות ואחריות וכו' מה העניין בחול?!

נתנאל בלוי

משתמש חדש
אנחנו קנינו מחשב פה בארץ ב2000ש"ח עם התוכנות ואחריות וכו' מה העניין בחול?!
המחירים בארץ בקורונה עלו במאות שקלים, המלאים מחוסלים, כמעט ואין דגמים נורמלים זמינים.
הייתי באמצע לכתוב תגובה, גנבת לי את המילים;)

אני חושב שגם בלי הקורונה יש פערים גדולים בין ישראל - חו"ל, בפרט ככל שמחפשים מחשב יותר יקר, מה עוד שאפשר למצוא דילים שווים בזמנים כמו הבלאק פריידי.

בהצלחה רבה!

• תודה
Reactions: A F

A F

משתמש מקצוען
המחירים בארץ בקורונה עלו במאות שקלים, המלאים מחוסלים, כמעט ואין דגמים נורמלים זמינים.
אני הייתי מברר אצל זה שקנינו אצלו (לפני שבוע) מחשב hp כולל עכבר תיק וזום משופר ב2100 ש"ח שליח עד הבית... (ירמי 0548403533)

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
@נתנאל בלוי
לפני כחודש קניתי מחשב נייד תותח ממש,
אני לא אכתוב פרטים עליו כי אני לא יודעת אם רלוונטי לך או לא,
אבל,
אני ממליצה בחום ממש על הטכנאי שקניתי ממנו את המחשב,
הבנאדם שולט ויודע בהכל,
אתה אומר לו מה אתה צריך, באיזה סכום והוא חוזר אליך אם המחשב שבדיוק מתאים לך!
יש עליו המון המלצות ואני כשקניתי ממנו ביררתי עליו המון.
בתכלס' אני מרוצה מאוד!
במידה ואתה מעוניין במספר האישי שלו אשמח לתת לך.

נתנאל בלוי

משתמש חדש
@נתנאל בלוי
לפני כחודש קניתי מחשב נייד תותח ממש,
אני לא אכתוב פרטים עליו כי אני לא יודעת אם רלוונטי לך או לא,
אבל,
אני ממליצה בחום ממש על הטכנאי שקניתי ממנו את המחשב,
הבנאדם שולט ויודע בהכל,
אתה אומר לו מה אתה צריך, באיזה סכום והוא חוזר אליך אם המחשב שבדיוק מתאים לך!
יש עליו המון המלצות ואני כשקניתי ממנו ביררתי עליו המון.
בתכלס' אני מרוצה מאוד!
במידה ואתה מעוניין במספר האישי שלו אשמח לתת לך.
תודה רבה

כל תותחים, וכולם מומחים, וכולם רוצים להתפרנס, וכלום יכולים לתת לך מחשב בהתאם לתקציב, העניין הוא שבאותו תקציב אני יכול לקבל מחשב ברמה הרבה יותר גבוה בהזמנה מחו"ל.

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
תודה רבה

כל תותחים, וכולם מומחים, וכולם רוצים להתפרנס, וכלום יכולים לתת לך מחשב בהתאם לתקציב, העניין הוא שבאותו תקציב אני יכול לקבל מחשב ברמה הרבה יותר גבוה בהזמנה מחו"ל.
לא כל כך נראה לי...
אבל זה בהחלט שיקול שלך.

• תודה

A F

משתמש מקצוען
תודה רבה

יכול להיות... גיסי קנה בחול בחצי מחיר! אחרי חודש המסך נמחק! אמרו לו שישלח ויתקנו לו רק הבעיה שכל הקודים של הבנק וכו' פתוחים לו במחשב.....

נתנאל בלוי

משתמש חדש
יכול להיות... גיסי קנה בחול בחצי מחיר! אחרי חודש המסך נמחק! אמרו לו שישלח ויתקנו לו רק הבעיה שכל הקודים של הבנק וכו' פתוחים לו במחשב.....
יש פתרונות לאחריות בארץ כגון רכישה עם אחריות בינלאומית, רישום אצל היצרן בארץ.
בשביל הבעיות טכניות ברמת תוכנה/מערכת הפעלה בדיוק בשביל זה אני רוצה לשלם לאיש מחשבים שיסדר לי הכל.

בעניין הסיסמאות וכו' גם שהוא שולח למעבדה בארץ זה אותו סיפור....

• תודה

A F

משתמש מקצוען
מה זה "זום משופר"?
אני לא מבין במחשבים אמרתי לו שאהני צריך את המחשב בעיקר בשביל הזום אז הוא הביא לי מחשב כנ" ל ואמר לי שהזום בזה משופר (או יותר טוב) או בקיצור שהוא ממליץ על המחשב הזה כי הזום שלו טוב!

בנצי20

משתמש פעיל
אני לא מבין במחשבים אמרתי לו שאהני צריך את המחשב בעיקר בשביל הזום אז הוא הביא לי מחשב כנ" ל ואמר לי שהזום בזה משופר (או יותר טוב) או בקיצור שהוא ממליץ על המחשב הזה כי הזום שלו טוב!
גימיק שיווקי, או שפשוט המצלמה יותר טובה, זה לא נוגע ישירות לזום.

• תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה