יצרתי איתם קשר הם רוצים על הקורס "אחרי הנחת קורונה"-1750 ש"ח, מוגזם לכל הדעות!יש לך נסיון עם הקורס הזה ? האם יש בו צורך אמיתי או שעם קצת חיפוש ברשת אפשר להסתדר
נ.ב אני מאמינה שזה יקצר זמנים אבל עדיין יש לא מעט קורסים שלא שווים את ההשקעה
יצרתי איתם קשר הם רוצים על הקורס "אחרי הנחת קורונה"-1750 ש"ח, מוגזם לכל הדעות!יש לך נסיון עם הקורס הזה ? האם יש בו צורך אמיתי או שעם קצת חיפוש ברשת אפשר להסתדר
נ.ב אני מאמינה שזה יקצר זמנים אבל עדיין יש לא מעט קורסים שלא שווים את ההשקעה
ודאי שמוגזם אלא אם כן אתם הוכים ליבואניםיצרתי איתם קשר הם רוצים על הקורס "אחרי הנחת קורונה"-1750 ש"ח, מוגזם לכל הדעות!
תודה על המידע .אני לא כל כך מומחה בנושא זה עדיף להמשיך לברר
ולפי איך שהבנתי בכל האתרי קניות יש עכשיו עיכובים במשלוחים לזמן ארוך ודי הגיוני שגם בסוף לא יגיע לכן נראה שעדיף לא לקנות עכשיו
ודאי ואפי' מאמזון שהם נחשבים אם השירות הכי טוב בעולם יש בעיות אם המשלוחיםתודה על המידע .
מדובר גם על הזמנות סטנדרטיות מאליאקספרס ?
יש אלו ראיתי עכשיו שאומרים שהכל תקין אצלם אבל זה לא ברור ליתודה על המידע .
מדובר גם על הזמנות סטנדרטיות מאליאקספרס ?
אולי @מנוחהלהטוב... זה נראה לי מעט מורכב, האם יש מישהו עם ידע שמוכן להתעסק בהזמנה של מוצר אחד? (אפ' בתשלום)
את יכולה לדבר איתיטוב... זה נראה לי מעט מורכב, האם יש מישהו עם ידע שמוכן להתעסק בהזמנה של מוצר אחד? (אפ' בתשלום)
מקפיץ...@מימי 123
בלת"ק
ראיתי שכתבת על תנאי סחר
חשוב להבין את העניין לעומק
בשונה מאליאקספרס שהמחיר והמשלוח ברורים בעליבאבא הצעת המחיר בד"כ לא כוללת משלוח וזה תלוי בתנאי הסחר שסוכם
ניתן לראות כאן בקצרה
מושגי עסקה
חיים נתנאל בע"מ, מתמחה בתחום של עמילות המכס, לוגיסטיקה והשילוח הבינלאומי . החברה מספקת שירותי ייבוא, ייצוא, שילוח, תקינה ורישוי , עמילות מכס בנמלי הים והאוויר,וביטוח מטענים וחוות דעת מקצועיות בסיווגwww.nathaniel.co.il
אני רוצה להזמין מוצר אחד יש לי אפשרות אפי' בתשלום.את יכולה לדבר איתי
במייל של טווינסט tweenset.co.il בגמייל
תלוי מה, את יכולה לכתוב לי במיילאני רוצה להזמין מוצר אחד יש לי אפשרות אפי' בתשלום.
איך אפשר לרכוש את הקורס?יש קורס שלי שמסביר הכל מא' עד ת' בכל הנושא של יבוא מסין, כולל כל נושאי המכס ושילוח. בהתבסס על אתר עליבאבא.
בלינק שבחתימה.
באתר הקורס עצמו, או בפניה למייל אם לא הסתדרתם, ותאום רכישה באמצעות העברה בנקאיתאיך אפשר לרכוש את הקורס?
Tweenset.co.il שטרודל ג'ימיילמה המייל?
רציתי לשאול משהו לפני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: