התייעצות הזמנתי כרטיסים לאטרקציה, הגעתי והמקום היה סגור.

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
החברה טוענת שהיה פתוח, ונכנסנו מהמקום הלא נכון' ולכן לא מוכנים להחזיר את הכסף....
(בדקנו, המקום כולו היה שמם. לא היה מענה טלפוני.....).
שלחתי להם הסרטה שהגענו, (למזלי הסרטתי, כשהגעתי) והראנו שהשער נעול... טוענים שהיינו צריכים לחכות עד שיפתחו.
חיכינו עד רבע שעה אחרי השעה שנקבעה, ואז הלכנו....
הגיוני?
אפשר לבטל את החיוב באשראי? או שיכול לסבך אותי? איך מבטלים?
יש פתרון אחר? למי פונים?

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
האם הזמנת בפייפאל? כי אם כן, מאוד קל לבטל.
וגם אם לא, פונים לחברת האשראי ומבקשים לבטל את הרכישה בטענה שכתבת לעיל. בדרך כלל הם מסכימים.

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
האם הזמנת בפייפאל? כי אם כן, מאוד קל לבטל.
וגם אם לא, פונים לחברת האשראי ומבקשים לבטל את הרכישה בטענה שכתבת לעיל. בדרך כלל הם מסכימים.
שלמתי באשראי.
החברה לא יכולה אח"כ לתבוע אותי? הם טוענים שהכל היה פתוח, ולא הגענו מהמקום הנכון...
או שלא חיכינו מספיק זמן לפתיחה...
לא שווה לי להסתבך אתם אח"כ בשביל כמה מאות ש"ח.

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
שלמתי באשראי.
החברה לא יכולה אח"כ לתבוע אותי? הם טוענים שהכל היה פתוח, ולא הגענו מהמקום הנכון...
או שלא חיכינו מספיק זמן לפתיחה...
לא שווה לי להסתבך אתם אח"כ בשביל כמה מאות ש"ח.
אני לא יודעת, זו שאלה לעורך דין, אבל ההיגיון הפשוט אומר שקנית כרטיסים ליום ולשעה מסוימים, הגעת למקום, היה סגור, לא היה נראה שיש מישהו בפנים, אז על מה יתבעו אותך? חוץ מזה שהסרטת וחיכית רבע שעה.
תבדוק אם יש עוד אנשים שהגיעו לאטרקציה הזאת וכך תוכיח שהיה באמת סגור.
ובכלל, לא כדאי לשלם באשראי למקומות שאינם מוכרים. היה עדיף לשלם במקום.
ויש לך גם עוגמת נפש, אז הם דווקא חייבים לך.
אני הייתי מבטלת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה