זו לא תבנית של מיני סברינות
גם לא באמת מזכירה
השקעים לא קטנים בכלל, גדולים יחסית
יש לי את התבנית הזו בבית והעילית לפורום כאן כמה מכונים איתה.
קצת מורכב לאפות בה כי בחילוץ השוליים ממש נקרעות, אא"כ מקפיאים את העוגה לפני החילוץ
הכני בה סורבה תות
חילצתי אחרי הקפאה.
במרכז זילפתי קצפת
הנחתי פירות כמו אננס, מנגו והקפאתי.
עוד-
הכנתי בה מוס גבינה חלבי
בהגשה מילאתי בקצפת עם ריבת חלב ושוקולד ועוד כל מיני
הנה אחד שמצאתי:
מאחד יוצא שלוש.... או יותר----כי יש גם גיוונים נוספים! התחייבתי להכין למישהי קינוח לשבועות אל תשאלו אך זה קרה, לא אגלה. "למה?" "מה אכפת לך לגלות?" "נו, באמת, מה את עושה עסק, למה התחייבת?" לא מגלה. כי אם אגלה, אהיה בסיכון גבוה להתחייבות כזו לכל...
www.prog.co.il
כאן יש מתכון שאפשר להכין את החלק החיצוני בתבנית
ואחרי הקפאה וחילות למלא בצבע השני
כמה זמן נראה לכן לוקח להכין את הקינוח הבא?
www.prog.co.il
וזה
סורבה משמש במילוי קצפת וניל ופירות לסורבה 1 ריצ' גדול 2 קופסאות משמש משומר [אפשר אפרסק, תות, אוכמניות] 2 סוכר וניל 1 אבקת סוכר למילוי ריצ' קטן 4 כפות מלית וניל קישוט: פירות, לפי בחירה כיפות אפרסק משומר שמים ריצ' גדול, משמש משומר, סוכר וניל ואבקת סוכר במעבד מזון וטוחנים. ממשיכים לטחון עד...
www.prog.co.il