דרוש מידע הזמנה כפולה משיין :(

I L♥ve Israel

משתמש צעיר
הזמנתי בטעות פעמיים את אותם מוצרים, עכשיו שאני מנסה להיכנס להזמנות שלי באתר - המקום ריק לחלוטין.
איך אני יכולה לראות את ההזמנות שלי, והאם אפשר לבטל הזמנה אחת (היום בבוקר נשלחה אליי הודעה ששני החבילות יצאו לדרך ורק אז קלטתי שבטעות הזמנתי 2...)

תהילה בצלאל

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
יש לך תקשורת עם נציג, הם זמינים ומקדמים עניינים מאד מהר.
רק שימי לב שאם החבילה מגיעה אליך ואת משתמשת באפשרות ההחזרה - עדיף לא להשתמש באופציית ההגעה לבית. מניסיון אישי - החברה מזעזעת בשירות שלה. מתקשרים לתאם הגעה פעם אחת ונעלמים. אחר כך אין דרך מי להחזיר כי הם סוגרים את הפנייה אחרי שלושה שבועות ואז את צריכה למצוא דרך להחזיר... (החבילה עדין אצלי, התייאשתי).

I L♥ve Israel

משתמש צעיר
יש לך תקשורת עם נציג, הם זמינים ומקדמים עניינים מאד מהר.
רק שימי לב שאם החבילה מגיעה אליך ואת משתמשת באפשרות ההחזרה - עדיף לא להשתמש באופציית ההגעה לבית. מניסיון אישי - החברה מזעזעת בשירות שלה. מתקשרים לתאם הגעה פעם אחת ונעלמים. אחר כך אין דרך מי להחזיר כי הם סוגרים את הפנייה אחרי שלושה שבועות ואז את צריכה למצוא דרך להחזיר... (החבילה עדין אצלי, התייאשתי).
איך פותחים תקשורת עם נציג?

עולם משוגע

משתמש רשום
מה זאת אומרת, למי להחזיר? איך?
אחרי שאת מאשרת את ההגעה של החבילה יש לך אפשרות להחזיר את המוצרים
את כןתבת שם מה הסיבת החזרה והם באים אחרי כמה שבועיים לאסוף ממך את זה
אם את לא מסתדרת תכתבי פה

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מהנסיון שלי (בני ברק) חברת HFD מגיעה שליח (אצלי זה הייתה אישה)
לפעמים תוך שעה מאז שפתחתי פניה
בדרכ תוך 24 שעות
(פעם אחת אחרי 3-4 ימים- אבל זה היה ממש בטעות והיא התקשרה להתנצל)
בדרכ הם ממש בסדר

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זאת אומרת, למי להחזיר? איך?
נכנסים להזמנה לוחצים על החזרה
בוחרים את מה שרוצים להחזיר (אפשר גם הכל)
ומגיע שליח הביתה לקחת (לפעמים יש אופציה להחזיר דרך הדואר (תלוי איזה עיר) - בודאר זה ממש פשוט, מגיעים לדואר ומניחים לפקידה (ללא המתנת תור)

עולם משוגע

משתמש רשום
מהנסיון שלי (בני ברק) חברת HFD מגיעה שליח (אצלי זה הייתה אישה)
לפעמים תוך שעה מאז שפתחתי פניה
בדרכ תוך 24 שעות
(פעם אחת אחרי 3-4 ימים- אבל זה היה ממש בטעות והיא התקשרה להתנצל)
בדרכ הם ממש בסדר
באמת?
וואU אצלי זה לפחות שבועיים עד שהם באים
וזה גם HDF

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה