מידע שימושי הזיה! מכשלה במלון ליטוב

מצב
הנושא נעול.

שומע בקול ד'

משתמש צעיר
מלון רמדה בכשרות מהדרין ירושלים, זה הכשר טוב לחלבי?
בעקרון כשרות מהדרין ירושלים לא נמצאת אפילו במומלצי כושרות
אבל המלון הזה ספציפית נמצא שם עם הערה בקשר לירקות עלים, שיש לשאול את המשגיח מאיזה חברות לוקחים.
באופן כללי המלצות כושרות הם לפי עמידה בנהלי הרבנות הראשית.
מה שלא נמצא שם לא עומד אפי' בנהלים האלו.
מה שכן מומלץ, עומד לכה''פ בקריטריונים הרשמיים של הרה''ר. שכמובן לא כולנו מסתפקים בזה.

שומע בקול ד'

משתמש צעיר
ממש לא נכון. ייתכן ומול הכשרות של הרב לנדא יהיה פער לטובת האחרון בהידור, (בהתנהלות כשרות הרב לנדא עצמה- אין לי מידע כ"כ) אבל מול כל שאר ההכשרים- בד"ץ הרב רובין הרבה יותר מהודר, חד משמעית.
לגבי עופות מסכים במאה אחוז וכך דעתם של מומחים גדולים כמו הרב אמיתי בן דוד והרב יצחק ברינגר ועוד
(למרות הנתון שהבאתי לעיל על מצב הפיקוח ונתינת הכשרות !)
לגבי בשר אין לי ידיעה
באופן כללי בכל הכשרויות א''א להקיש מהשחיטה על הכשרות או להיפך
יש כשרויות שיש פער אדיר ממש.

נערך לאחרונה ב:

#מולטי#

משתמש מקצוען
מי שלא בסדר הם מערכת הכשרות רובין!
אם הם מורידים כשרות מכל סיבה שלא תהיה ,עליהם להודיע ברבים במודעות בעיתונות לכל הפחות ובכלי התקשורת שהם הסירו כשרות. מאיפה אנשים אמורים לנחש?
אני ראיתי פרסום בעיתונות.

Mamma Mia

משתמש מאושר😜
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
באופן כללי בכל הכשרויות א''א להקיש מהשחיטה על הכשרות או להיפך
יש כשרויות שיש פער אדיר ממש.
אוקיי, אכן התכוונתי לשחיטת בשר, שקרוב משפחתי - הכי מחמיר שאפשר, עובד בשחיטה כבר שנים רבות בחו"ל, בכל הכשרויות מלבד הרב לנדא, וממה שהוא תמיד מספר- הבד"ץ של הרב רובין הכי מהודר ומחמיר, נקודה.
אחוז הבשר היוצא גלאט אצל רובין, גבוה לאין ערוך מאחוזי הכשרות בשחיטות של הרב לנדא ובד"ץ, וזה המודד.
מלבד מה ששמעתי מכאלו שעבדו תחת 2 הכשרויות (עבדו תחת כשרויות העדה או הרב לנדא, וגם תחת ורובין), שאין השוואה בין הרב לנדא ובד"ץ לכשרות זו.
שוב, לגבי לנדא אין לי מידע, אך לגבי הבד"ץ - חד משמעית הם מקלים יותר לעומת הרב רובין. כך שהמידע אודות האחוזים הגבוהים יותר אצל הרב רובין - ייתכן שנכון רק לגבי לנדא, אך בשום אופן לא לגבי הבד"ץ!

ואם כבר מדברים,
אחוז גבוה מכלל השוחטים בכל ההשגחות (למעט לנדא שלא נפגשתי עדיין) המשמשים בכל תפקידי השחיטה השונים (השגחה, שחיטה, בדיקת פנים וחוץ וכו')מחזיקים בנייד לא "מהודר מלכתחילה" כפי שהייתם רוצים שיהיה כשם השחיטה עצמה.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען

חרש עץ

מטבחים ונגרות יוקרה, מפעל cnc חדשני, עבודה עברית.
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש הכשרים כמו הע"ח ולנדא שדורשים דברים מעבר לכשרות עצמה, למשל שעות פתיחה וכו' ולכן יש עסקים שעוזבים אותם. זה שאחר כך העסקים עוברים לרובין לא אומר שרובין הכשר פחות טוב.

Mamma Mia

משתמש מאושר😜
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ואם כבר מדברים,
אחוז גבוה מכלל השוחטים בכל ההשגחות (למעט לנדא שלא נפגשתי עדיין) המשמשים בכל תפקידי השחיטה השונים (השגחה, שחיטה, בדיקת פנים וחוץ וכו')מחזיקים בנייד לא "מהודר מלכתחילה" כפי שהייתם רוצים שיהיה כשם השחיטה עצמה.
שכחתי להוסיף- למעט הכשרות של הרב רובין.

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה
אכן סתם הנחה זו הייתה או תקווה
ממתי הוסרה הכשרות?
מאחרי החגים
ולפי מה שהבנתי לא רובין הסירו את הכשרות אלא המסעדה ביקשה להפסיק כי היה לה קשה לעמוד בדרישות.
(לא שזה משנה למשהו חוץ מזה שכנראה *כש*הייתה כשרות הם כן עמדו בדרישות)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה