מידע שימושי הזוי-זוג ערבות ב25 ש"ח

גימפעל

משתמש מקצוען
בכזה בטחון כותבים!!
מאיפה המקור שלך?
היום דיברתי עם המשווק של אחת מהרשתות והוא אמר לי מפורש: "אני מוכר להם ביותר מ4.9"
הם אכן מרוויחים אבל על מוצרים אחרים שקונים כשנכנסים לסופר.
גם רמי לוי מוכר עוף בשקל כשתרנגול חי עולה יותר.
להבא ניתן לכתוב לדעתי זה לא נשמע לי סביר/הגיוני. אבל לכתוב על מקור מהימן שטויות והבלים . נו נו
פתקא טבא
אם היו מגבילים רק בקניה ב100 שקל בשאר המוצרים הייתי יכול להאמין שהם מפסידים,
אבל הם מוכרים בלא שום הגבלה,

זה סה"כ קצת עלים שגדלים פרא,
אין בזה עלויות (חוץ מהאריזה)

פצוץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ראיתי היום בביתר מקום שמוכר במחיר של 25 ש"ח זוג ערבות פשוט הזוי
אמנם יש שמועות על מחסור מסויים בערבות בביתר אבל זה פשוט ניצול
מה אכפת לך,
שימכור גם ב1000,
למה אתה כ"כ נסער?

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
זה סה"כ קצת עלים שגדלים פרא,
אין בזה עלויות (חוץ מהאריזה)
זה כל כך לא נכון!
יש חקלאים שעוסקים בגידול והשבחת עץ הערבה כל השנה כמו כל עץ אחר.

מתוך אתר משרד החקלאות:
הערבה גדלה היטב בכל חלקי ארץ ישראל. ידוע ונפוץ השימוש בחלקי העץ השונים למטרות בריאות, אך, כאמור, הביקוש העיקרי לערבה נובע מחלקה בארבעת המינים לקראת חג הסוכות. עם חזרת עם ישראל לארצו והעלייה החדה בכמות היהודים בישראל, עלתה גם הצריכה של ארבעת המינים באופן דרמטי. כדי לספק את הדרישה הגוברת, תוך שמירה על צמחי הערבה הגדלים בר לאורך הנחלים, בעיקר הירדן, נשתלו חלקות מסחריות לגידול ערבות במושבים רבים ברחבי הארץ.

מעניין מאוד כל הדיבורים על המחסור.....
אצלנו ניסו למכור במחירים מטורפים ואחרי שהגיעו כמה עם דוכנים של 7-10 ש"ח ל5 ערבות (ואמרו לנו שאין להם מושג מה הסיפור והם מרוויחים כהוגן....) לאט לאט כל שאר הדוכנים ידו מהעץ המטורף שהם עלו עליו, וכן- מדובר על ערבות על לבלוב!!

אבא מתקשר

משתמש פעיל
אני עכשיו בבית שמש ואני רואה פה ערבות בכל האיזור (6 עמדות) שכולם מוכרים ב12 ש"ח ערבות להושענה רבה, זה לא מאוד יקר?
אני צריך לקנות לי ולאשתי ולכמה ילדים, זה נראה לי מחיר פסיכי, אה וזה עוד בלי לבלוב...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה