נכנסתי עכשיו לקישור הזה של האתרClass-deal | קלאס דיל | תיקי POLO RALPH LAUREN במבחר לנשים רק 349 במקום 449 מחיר כולל משלוח
POLO RALPH LAUREN תיקים מדהימים לנשים פולו ראלף לורן במבחר. ב179 במקום 449 מחיר כולל משלוח ומעwww.class-deal.co.il
איך יש לך את החסימה?נכנסתי עכשיו לקישור הזה של האתר
ויש לי חסימת קישורי פייק, עוקץ וכו'
וזה מה שרשם לי:
צפה בקובץ המצורף 1222139
מדובר באתר הונאה ועוקץ
הזהרו!!!!!
הנה קישור לתוסף הזהאיך יש לך את החסימה?
עדכנתי את פאייפאלנכנסתי עכשיו לקישור הזה של האתר
וזה מה שרשם לי:
צפה בקובץ המצורף 1222139
מדובר באתר הונאה ועוקץ
הזהרו!!!!!
יכולה לבדוק לי את האתר הזה?נכנסתי עכשיו לקישור הזה של האתר
וזה מה שרשם לי:
צפה בקובץ המצורף 1222139
מדובר באתר הונאה ועוקץ
הזהרו!!!!!
זה נפתח לי כאתר טוב..יכולה לבדוק לי את האתר הזה?
אני לא הצלחתי להתקין...
יש כאן דברים מהממים רק מפחדת שזה פייק...קניות מסין בזול: קניות אונליין מסין - קנייה מסין הכי זולה בארץ | זולפה
קנייה מסין? זולפה - הזמנת מוצרים ישירות מסין! קניות אונליין מסין ללא גילום אחסון, אולמות תצוגה, סוכנים ועוד הוצאות המגולמות במוצר מהארץ. קניות מסין בזול! >>zolpo.co.il
לא, לא כל המוכרים בפייפאל מציעים הגנת קונה. הגנת קונה היא תכנית שהמוכר בוחר להצטרף אליה, ולכן היא אינה מובטחת בכל עסקה.האם כל המוכרים דרך פיי פאל יש להם הגנת קונה?
אם לא איך אפשר לדעת על מוכר מסוים אם יש לו הגנה כזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: