מצלמות עדשות וציוד טכני הזדמנות ח"פ - למצלמות וציוד צילום מקצועי בהנחה משמעותית!

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
לאלה שעדיין לא יודעים - וזה מעניין אותם.
מתגבשת בימים אלה באופן חד פעמי ממש קבוצת רכישה של מצלמות מקצועיות, וגם פחות מאלה, כולל ציוד ואביזרי ציוד משלימים, בהנחה משמעותית.
הרכישה תיעשה מול אחת מחנויות הצילום הגדולות והמוכרות בתחום, בהוזלה משמעותית לחברי הקבוצה, ככל שנוכל להשיג.
ככל שיצטרפו יותר - כח הקבוצה יגדל כמובן!!
ישנם מצטרפים מפורום פרוג, ומפורומים נוספים, וההרשמה ב"ה הולכת ומתפתחת..
לפרטים נוספים, והצטרפות:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עלקא

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שלום,
התקדם משהו בעניין???

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
לצערי לא לגמרי, החנויות לא ממהרות לענות תשובות ברורות, ואני צריך ללחוץ עליהם.
בימים הקרובים - נחליט סופית אם כדאי לבצע את הרכישה בקבוצה, או שרמת ההנחה לא שווה לכם ולנו להתנהל בה.
אעדכן כמובן גם במייל וגם כאן - מיד כשאדע סופית מה המצב.
כל טוב.

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נשמח לדעת כשיש חדש

ראובן 10

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אשמח לדעת מול איזה חנות לבסוף תתבצע הרכישה.
תודה!

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
שלום לכולם,
האמת היא שאני לא מבין כ"כ את הזמן שהחנויות שפניתי אליהם 'מושכות', למרות שאני משגע אותם כל הזמן שאנשי הקבוצה לוחצים לדעת תשובות [ויש לנו ב"ה עשרות מצלמות], אבל אולי זה בעקבות סגירת השנה הכלכלית, או כל מיני.. ואולי זה לא רווחי ?!?..
ברגע שתהיה לי תשובה הסופית (לכאן או לכאן, זה יהיה בימים הקרובים) - אעדכן בעזה"י מיידית על הכל!!

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מצלמות הן לא מוצר ריווחי מאוד באופן כללי
במיוחד היום שהתחרות חזקה ומחירי הארץ זולים אפילו ממחירי ארה"ב ברוב המקרים
הרווח גדול יותר באביזרים הנלווים
כשאני רכשתי מארק 4 לא מזמן קיבלתי הנחה של מאות בודדות כלקוח מוכר וקבוע דרך בעל הבית ולא מול הפקיד בדלפק, באביזרים שמסביב קיבלתי הנחות משמעותיות יותר (ביחס לעלות הכוללת של המוצר) לא חושב שתשיג הנחה של יותר מ200-300 ש"ח וזה לא שווה את המאמץ והכאב ראש שזה יסב לך ולקונים, לתאם כל אחד מול החנות, לתת מידע לכל פונה לגבי איסוף, אחריות, ניירת, ובסוף גם טענות של קונים שאיכשהו יכעסו עליך.. ככה זה בדרך כלל.

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
כשאני רכשתי מארק 4 לא מזמן קיבלתי הנחה של מאות בודדות כלקוח מוכר וקבוע דרך בעל הבית ולא מול הפקיד בדלפק, באביזרים שמסביב קיבלתי הנחות משמעותיות יותר (ביחס לעלות הכוללת של המוצר) לא חושב שתשיג הנחה של יותר מ200-300 ש"ח וזה לא שווה את המאמץ והכאב ראש שזה יסב לך ולקונים, לתאם כל אחד מול החנות, לתת מידע לכל פונה לגבי איסוף, אחריות, ניירת, ובסוף גם טענות של קונים שאיכשהו יכעסו עליך.. ככה זה בדרך כלל.
מסכים איתך בכל מילה, בכל אופן ניסיתי, אבל אני מחכה לתשובה אחרונה [לא עלה כסף..;)].

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

יש הבדלים אסטרונומים במוצרים אחרים - לא מצלמות - בחול יש פחות מחצי מחיר!!
וגם בארץ כשיש מבצעים טובים - למה לא לעזור? כל שקל מצטרף!

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
יש חדש?

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עדכון אחרון -
שלום לכולם, אז כפי שכתב גם מאיר שבח למעלה,
לצערי הרב אני נאלץ להודיע - שקבוצת רכישה של הצלמות והעדשות, לא תצא לדרך. אפי' שהיינו עם קבוצת קניה של רכישה בסכום של באיזור 200,000 ₪, ועשרות פונים/ות.
אחרי שדיברתי עם כמה מבעלי החנויות הגדולות - מתברר (וכולם טוענים את אותו הדבר), שאחרי המחירים בזאפ הרווח שלהם לכל מצלמה הוא נמוך ביותר, ואין כמעט עוד אפשרות להנמיך אותו.
גם אם כן יעשו הנחה, יהיה מדובר במאה - מאתיים ש''ח (לפי גובה המחיר המקורי), כך שאין שום הצדקה וכדאיות להתנהל ביחד, אלא כדאי לכ''א לפנות לחנות הקרובה בעיר מגוריו, שהוא סומך עליה - ויש לה מספיק ביקורות חיוביות, ולרכוש שם.
לגבי שאר חלקי הציוד - שם יש יותר בשר, וניתן לבקש הנחה, רק שאין כ''כ הרבה ביקוש.
אני מאחל לכולכם הצלחה רבה, ואשמח לעזור בהמשך במה שאוכל!

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה